info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

WILLEM VAN GERWEN KONINKLIJK ONDERSCHEIDEN

"Het heeft Zijne Majesteit behaagd...", aldus burgemeester Hubert Bruls op 24 april in een telefoontje aan 'onze' Willem ter gelegenheid van Koningsdag 2020, waarin hij hem feliciteerde met een Koninklijke onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De persoonlijke uitreiking kon door de Coronamaatregelen nu niet plaatsvinden, dit gebeurt op een later tijdstip.

Vanaf de start van het Marikenhuis is Willem er fulltime vrijwilliger. Willem is onze PR-man, gastheer en ondersteuner van het bestuur. Bij allerlei evenementen van het Marikenhuis is hij van de partij, legt mooie momenten vast als fotograaf en zet hij met zijn PR-activiteiten het Marikenhuis op de kaart. 

Dat Willem een duizendpoot is die naast zijn vrijwilligerswerk voor het Marikenhuis nog véél meer deed, is bij velen bekend. Zijn lintje is dan ook meer dan verdiend. Gefeliciteerd Willem en dank voor al je werkzaamheden, in het bijzonder die bij het Marikenhuis!

Ook Henny van Benthum, ambassadeur van het Marikenhuis en Judith Prins, Hoogleraar Medische Psychologie RadboudUMC en Lid van het Comité van Aanbeveling van het Marikenhuis, ontvingen dit jaar een lintje. Van harte gefeliciteerd.

Om verder te lezen waarom Willem, Henny en Judith een lintje ontvingen, klik hier.