info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

4 februari | WERELDKANKERDAG OPEN HUIS MARIKENHUIS | 3 febr CWZ HUIDKANKER

 Dinsdag 4 februari 09.30-16.00 uur.  Wereldkankerdag Marikenhuis, OPEN HUIS

Op 4 februari is het weer Wereldkankerdag, met als thema: 'Kanker zet je wereld op zijn kop'. Ervaar wat het Marikenhuis voor jou kan doen! Met aandacht voor de gevolgen van kanker en het aanbod van (psychosociale) zorg voor mensen die met kanker worden geconfronteerd.

Van 09.30  tot 16.00 uur houden wij 'Open Huis'. Er zijn gastvrouwen en gastheren aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u te vertellen over de mogelijkheden die het Marikenhuis biedt. ​Iedereen, ​niet alleen mensen geraa​kt door kanker, is op 4 februari welkom in het Marikenhuis.

De avond daarvoor, op maandag 3 februari vanaf 18.30 uur, organiseert het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in het CWZ een bijeenkomst met als thema huidkanker. Huidkanker is de meest voorkomende en snelst toenemende kankersoort in Nederland. U krijgt informatie over huidafwijkingen, preventie van huidkanker en behandelmogelijkheden. Uiteraard is bij deze bijeenkomst ook het Marikenhuis vertegenwoordigd. (Ex)patienten kunnen die avond ook kennis maken met de activiteiten van het Marikenhuis.

De avond is gratis toegankelijk.

Meer info over (en aanmelden voor) de bijeenkomst in het CWZ vind je HIER