024 3031 522
Your Cart

ACTUEEL

VACATURES MARIKENHUIS

Het Marikenhuis zoekt een coördinator PR, een coördinator creative activiteiten, een webredacteur en een lid van de werkgroep werk en kanker.

Coördinator PR en Communicatie.  De coördinator PR is samen en in overleg met de voorzitter van het bestuur, verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en voor de PR en voorlichting van het Marikenhuis. Kijk hier voor de volledige vacaturetekst.

Coördinator Creatieve activiteiten. De coördinator creatieve activiteiten coördineert de creatieve activiteiten binnen het Marikenhuis. Kijk hier voor de volledige vacaturetekst.

Webredacteur. De webredacteur draagt bij aan de interne en extern communicatie van het Marikenhuis, onder verantwoordelijkheid van de  voorlichter van het Marikenhuis. Kijk hier voor de volledige vacaturetekst.

Adviseur werk en kanker. De adviseur is lid van de werkgoep werk en kanker, en verzorgd onder andere het spreekuur werk en kanker, voor mensen geraakt door kanker, zowel voor werknemers als voor werkgevers. Kijk hier voor de volledige vacature tekst.

Wilt u reageren op een van onze vactures, neem dan contact op met Linda Poelmann Secretaris van het bestuur. linda.poelmann@marikenhuis.nl