024-3031522
Your Cart

ACTUEEL

VACATURE MARIKENHUIS - VOORZITTER VAN HET BESTUUR

Stichting Marikenhuis Nijmegen zoekt op korte termijn een nieuwe Voorzitter van het Bestuur

Het Marikenhuis in Nijmegen is een ontmoetingscentrum voor iedereen in de regio Nijmegen die geraakt wordt door kanker. Het huis biedt psychosociale begeleiding en ondersteuning aan (ex)kankerpatiënten, hun naasten, alsook hun nabestaanden, in het omgaan met de ziekte kanker. Het Marikenhuis wordt gerund door vrijwilligers. Vanaf 1 januari 2023 treedt een betaald coördinator in dienst.

Het Marikenhuis zoekt een nieuwe voorzitter voor haar bestuur.
De voorzitter is het boegbeeld van het Marikenhuis. De kandidaat beschikt over goede contacten met overheden en zorgorganisaties in Nijmegen en omgeving en heeft een uitgebreid relevant netwerk in de regio. Hij/zij is een verbinder en beschikt over ervaring als leider van een bestuur c.q. (vrijwilligers)organisatie. De voorzitter focust zich met name op beleidsmatige aspecten van het Marikenhuis.

De tijdsinvestering zal naar verwachting gemiddeld 4 uur per week beslaan, mede omdat er binnen het bestuur een goede taakverdeling is. Verwacht wordt dat deze tijdsbesteding flexibel over de week ingezet kan worden. 

Een profielschets en achtergrondinformatie zijn beschikbaar en kunnen aangevraagd worden via . Een oriënterend gesprek is uiteraard mogelijk. In dat geval stuurt u een mail met uw verzoek aan de vice-voorzitter Wim van Beurden op .

Bekijk deze tekst als pdf.