024 3031 522
Your Cart

ACTUEEL

UIT LIEFDE VOOR MEZELF

In een veilige sfeer en elkaar ondersteunend, leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben in alles wat er is; in het hier en nu en ieder volgend moment waardoor er ruimte kan ontstaan voor iets 'nieuws'….

Maandag 1, 8, 15, 22 mei, 5, 12, 19, 26 juni en 3 en 10 juli van 9.00 - 12.00 | Marikenhuis | eigen bijdrage € 2.50

Graag willen wij 10 bijeenkomsten aanbieden voor maximaal 10 mannen en/of vrouwen die kanker hebben of genezen zijn verklaard, met als thema ‘Uit Liefde voor Mezelf’. Als je (ooit) gediagnosticeerd bent met kanker kan er van alles gebeuren: mogelijk sta je voor allerlei keuzes, maar misschien ook niet. Hoe blijf je, als er zoveel op je afkomt, liefdevol bij jezelf? Waar zit je hoop, je angst, je vertrouwen, in de eerste plaats in jezelf, maar ook in je naasten en in je omgeving? Hoe blijf je trouw aan wie je ten diepste bent en weet je, indien nodig, je grenzen aan te geven? En mag alles er zijn, hoe pijnlijk ook? Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken, vragen, die tijdens deze bijeenkomsten aan bod kunnen komen. Ook als je genezen bent verklaard, kunnen deze vragen (nog) een rol spelen.

Onze ervaring in het werken met deze thema’s is, dat hoe meer we in staat zijn om ‘alles wat er is’ onder ogen te zien en vervolgens te aanvaarden, er ruimte komt voor iets nieuws. Als je bijvoorbeeld niet meer in staat bent om te werken, kan dat ruimte geven voor ‘wat er voor jou werkelijk toe doet’ in je leven. Om ‘hier’ te komen is echter een heel proces, een proces van leren te omarmen wát er is en niet wat je wenst dát er is….

Graag vergezellen we jou op dit pad van zelfliefde; luisterend, delend, dansend, een pad van samen en ieder voor zich, stap voor stap….!

Als je graag wilt deelnemen stuur dan een mailtje naar of naar . We gaan dan eerst een gesprek met je aan om te kijken of ons aanbod je ook echt past.

jacqueline_vastbinder_yvonne_harmsen

Yvonne Harmsen, ruim 35 jaar ervaring als begeleidster, trainer, en coach in de gezondheidszorg: "Mijn uitgangspunt is dat de verandering die uit jezelf komt het meest krachtig is."

Jacqueline Vastbinder, hulpverlener, trainer en coach: "Ik laat mensen ervaren dat jezelf veranderen niet makkelijk is maar dat je wel kunt leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben met alles wat er is. Een Grote Kunst die ik zelf dagelijks beoefen en met liefde doorgeef aan mensen die ook dit pad van zelfliefde (willen) bewandelen!"

Ervaringen van eerdere deelnemers:

‘Het waren 8 mooie en bijzondere bijeenkomsten waarbij alles er mocht zijn. Dankzij Jacqueline en Yvonne (2 hele fijne mensen die elkaar mooi aanvullen) voelde ik me al heel snel op mijn gemak waardoor ik mezelf heb durven laten zien en horen. In de groep heb ik me gesteund, begrepen en aangemoedigd gevoeld. Elke week was er o.a. muziek, dans en waren er fijne oefeningen. En elke week ben ik met mooie nieuwe opgedane inzichten en met een goed gevoel weer naar huis gegaan. De bijeenkomsten hebben me zeker verder geholpen bij mijn persoonlijke groei en daar ben ik heel dankbaar voor!’

‘Wat ben ik ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om deel te nemen aan deze cursus! Het heeft me veel inzichten gegeven over mezelf, over wat ik nodig heb en wat me weerhoud om mezelf lief te hebben. Ik ben meer zelfbewust en positiever geworden. Ik weet hoe ik nu aan mezelf kan werken om meer zelfliefde te voelen/hebben. De bijzondere manier van begeleiding door Jacqueline en Yvonne is voor mij zeer uitnodigend geweest om deel te nemen. Conclusie: Zeer waardevolle cursus!’