info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

NIEUW IN ONS AANBOD

Healing Touch en Yoga

Op de donderdagochtend verzorgt Ruzica Simic 'Kennismaking met Yoga', en op de maandagmiddag kunt u kennismaken met Healing Touch door Anke Harmsen.  Yoga op de donderdagochtend van 9.00-10.00 uur, Healing Touch op maandagmiddag van 13.00-14.15 en van 14.30-15.45 uur.  Op afspraak.

 Anke: 'Healing Touch is een ontspannende, verzorgende energetische werkwijze. Het activeren van het natuurlijk zelfhelend vermogen staat hierbij centraal. Het is veilig voor alle leeftijden en werkt mooi samen met zowel alternatieve als medische zorgmethoden. Het is ondersteunend in een ziekteproces maar ook bij psychosociale vragen en is voor iedereen toegankelijk."

Anke heeft haar eerste bijeenkomsten op 19 juli26 juli en 2 augustus.  Voor de daaropvolgende kennismaking met Healing Touch houdt u onze website in de gaten. 

Ruzica: “Denk je dat yoga (ademhaling, lichaamsbeweging en ontspanning) voor jou iets kan betekenen dan zie ik je graag in een van mijn yogalessen. We beginnen laagdrempelig met bewegen en eindigen met meditatie- en ontspanningsoefeningen.” 

'Kennismaking met yoga' is op 15 juli en 22 juli. Klik op de datum van uw voorkeur om u aan te melden. 
Daaropvolgende mogelijkheid is in augustus. Houdt onze website in de gaten.