info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

LOTGENOTEN CONTACTGROEP PROSTAATKANKER

In de lotgenotengroep prostaatkanker ontmoet je lotgenoten die in aanraking zijn (geweest) met prostaatkanker om met elkaar uit te wisselen wat je bezighoudt. Vier tot zes vijf bijeenkomsten in kleine groepen om Coronaproof met elkaar van gedachten te wisselen en van elkaar te leren. 

Door ervaringen uit te wisselen over het leven na of met kanker en de invloed die dit heeft op je dagelijks leven, kun je elkaar ondersteunen en tips geven. Er is ruimte om dieper in te gaan op thema’s die naar voren komen, zoals:

Hoe ga ik om met...:

  • de gevolgen van de behandeling?
  • dingen die niet meer kunnen?
  • angst en/of onzekerheid?
  • verandering in relatie met je partner?

…. en zo zijn er nog wel voorbeelden.

Locatie: Marikenhuis

Voor wie  Iedere volwassene die, op welke wijze dan ook, te maken heeft met prostaatkanker.

Begeleiding  De groep wordt begeleid door Frits Jansen en Joep van Baars, vrijwilligers bij het Marikenhuis en beiden oud-arts.

BELANGSTELLING?
Hebt u belangstelling om mee te doen in een volgende lotgenotencontactgroep, mail dan naar de coördinator Lotgenotencontactgroepen  Alice Gerritsen,  ah.gerritsen@hotmail.com  met vermelding 'Lotgenotengroep prostaatkanker'. U wordt dan tijdig op de hoogte gehouden van de vervolgdata van deze bijeenkomsten.   (U kunt in die mail ook een vraag stellen aan de begeleiders van de groep).