info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

KOOP HET BOEK 'DE MENSEN UIT NIJMEGEN'

... en steun het Marikenhuis. 

Dit mooie boek is een selectie van foto’s en teksten uit het tweejarig bestaan van de Facebookpagina De mensen uit Nijmegen, door Janneke Bos en fotograaf Menno Bemelmans. Met het kopen van het boek steunt u het Marikenhuis. Janneke en Menno:  "Wij  hebben een hart voor het Marikenhuis en schenken het boek De mensen uit Nijmegen aan dit mooie doel. Heb jij ook een hart voor het Marikenhuis? Koop dit  boek voor slechts 5 euro en steun dit mooie initiatief!"

Over de inhoud: In het boek vind je een mooie mix aan Nijmegenaren: jong, oud, man, vrouw, allochtoon en autochtoon. Een Nijmeegs pareltje dat je gewoon in je boekenkast wilt hebben staan. Of bijvoorbeeld in de wachtkamer wilt hebben liggen, want het is heerlijk om er gewoon even doorheen te bladeren en stadgenoten te bekijken. Het boek geeft een prachtig en heel persoonlijk beeld van gewone en ongewone mensen in onze stad.

Het boek is o.a. verkrijgbaar bij boekhandel Dekker Van de Vegt en in het Marikenhuis tijdens openingsuren. U kunt het boek ook bestellen. Stuur een mail aan pr@marikenhuis.nl, met vermelding 'Boek De Mensen uit Nijmegen'.