info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

NIEUW:KENNISMAKING MET MINDFULNESS

Vanaf dinsdag 5 oktober kunt u kennismaken met Mindfulness. Daarna elke eerste dinsdag van de maand, van 13.30-14.30 uur. 

Mindfulnesstrainer Alda nodigt u uit om stil te staan bij uzelf. Zij reikt je oefeningen aan zoals ademhalingsoefeningen, lichaamsverkenning, bewegen in aandacht. Dit kan je helpen om op een milde, liefdevolle wijze te kijken naar jezelf en anderen.

TOELICHTING

Mindfulness is bewust zijn: aandachtig aanwezig zijn in het huidige moment, in verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Bij moeilijke gebeurtenissen in ons leven dient zich soms weerstand en verzet aan. De diagnose kanker heeft vaak een grote impact en gaat gepaard met veel emoties. Hoe kun je zo goed mogelijk leren omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker en de malende gedachten en gevoelens van verdriet en angst een plek even? Hoe zorg je ook in die situatie goed voor jezelf.

Voor wie   Iedereen die geraakt is door kanker, ook naasten. Tijdens de bijeenkomst zijn maximaal vier deelnemers aanwezig. Er is zorg voor en veilige vriendelijke en open omgeving.g, lichaamsverkenning, bewegen in aandacht. Dit kan je helpen om op een milde, liefdevolle wijze  te kijken.”

 Begeleider   Alda Teeuwen, mindfulnesstrainer en familietherapeut. Ze heeft haar Mindfulnessopleiding gevolgd bij RadboudUMC.

“In mijn werk met mensen is mijn intentie om met geduld, rust en liefde, in aandacht aanwezig te zijn en af te stemmen”

Aanmelden doet u HIER 

 www.aldateeuwen.nl