info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

3 nov | JONGERENGROEP LEF! VAN START

Woensdag  3 november  |  19.00 - 21.00 uur  |  KICK OFF LEF!  |  Marikenhuis  |  Voor jongeren van 12 - 18 jaar  |  GRATIS
Deze avond zal in het teken staan van kennismaken met het Marikenhuis en met LEF!  Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje, er is gelegenheid om met elkaar te kletsen en ideeën te delen en er is muziek. Ouders, broertjes/ zusjes of belangrijke anderen zijn welkom. 

'Zet kanker ook jouw wereld op zijn kop?'

Elke eerste woensdagavond van de maand verzorgt het team achter LEF! een avond voor jongeren die te maken hebben (gehad) met kanker. Om leeftijdgenoten die in eenzelfde situatie zitten te ontmoeten.

Door middel van activiteiten maak je contact en leer je elkaar beter kennen. Heb je wensen of een voorstel over wat we kunnen gaan doen tijdens deze avonden? Laat het ons weten, we bedenken dit namelijk samen met jullie! Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Kom dan zeker een kijkje nemen op woensdag 3 november van 19:00 tot 21:00. Na deze kick-off zal iedere eerste woensdag van de maand ruimte zijn voor LEF! Het vormgeven van de avonden zal vooral gebeuren door de input van de jongeren zelf, want wie weet er nu beter wat deze doelgroep nodig heeft dan zij zelf? Wij als team van vrijwilligers zijn trots op LEF! en kijken enorm uit naar het begeleiden van deze jongerengroep. 

Voor de startbijeenkomst op 3 november geldt geen eigen bijdrage. Dus wees welkom!

Meer info: Stuur mail aan lef@marikenhuis.nl

Het team achter LEF!  Elly Konings, Alied Zweep, Fenna Beumelr en Ferwerd Smedema (vlnr)