welkom@marikenhuis.nl
 024-3031522
Your Cart

ACTUEEL

GEZOCHT: EEN VRIJWILLIGER MET INTERESSE IN BOEKHOUDKUNDIGE WERKZAAMHEDEN.

Het Marikenhuis is een professionele vrijwilligersorganisatie. Uitgangspunt is een platte organisatie met een directe verbinding tussen bestuur en de uitvoerende vrijwilligers in het huis. 

Het huis biedt basis psychosociale begeleiding en ondersteuning van (ex)kankerpatiënten en hun naasten in het omgaan met de ziekte kanker door getrainde vrijwilligers. De vrijwilligers zijn zelf vaak ook ervaringsdeskundigen en/of afkomstig uit het zorg- en welzijnsnetwerk in en om Nijmegen. 

Onder het motto ‘Kanker heb je niet alleen, kanker draag je samen’ biedt het Marikenhuis brede psychosociale ondersteuning.

Omdat de huidige vrijwilliger heeft aangegeven te willen stoppen met zijn werkzaamheden, zijn we per direct op zoek naar een vrijwilliger die zijn boekhoudkundige werkzaamheden wil overnemen.

Sinds ruim een jaar wordt gebruik gemaakt van een (bestaand) boekhoudprogramma, geschikt voor stichtingen, dat inmiddels helemaal is ingericht voor het Marikenhuis en waarin ook facturen gemaakt worden en bankgegevens automatisch worden ingelezen.

De werkzaamheden van de boekhoudkundig vrijwilliger:

  • Het (digitaal) invoeren van binnenkomende facturen en declaraties in het systeem en het coderen ervan met de juiste grootboeknummers,
  • Het scannen van facturen, declaraties en bonnen wanneer deze hard copy ontvangen worden,
  • Het tijdig uitvoeren van betalingen,
  • Het linken van deze betalingen aan ingevoerde facturen/declaraties,
  • Het maken van facturen voor bijvoorbeeld verhuur van ruimtes, het verzenden ervan en het bijhouden van binnenkomende betalingen,
  • Het maken van een begin- en eindbalans,
  • Het bijhouden van activa,
  • Bij voorkeur het opmaken van een concept jaarrekening en een begroting.

Heb je interesse, laat het ons weten en mail naar bestuur@marikenhuis.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Han Knol, penningmeester@marikenhuis.nl. Benodigde tijd is gemiddeld 2 – 3 uur per week.