024-3031522
Your Cart

ACTUEEL

GEZOCHT: COÖRDINATOR GASTVROUWEN EN GASTHEREN MARIKENHUIS

Het Marikenhuis is een professionele vrijwilligersorganisatie. Uitgangspunt is een platte organisatie met een directe verbinding tussen bestuur en de uitvoerende vrijwilligers in het huis. 

Het huis biedt basis psychosociale begeleiding en ondersteuning van (ex)kankerpatiënten en hun naasten in het omgaan met de ziekte kanker door getrainde vrijwilligers. De ruim 80 vrijwilligers van het Marikenhuis zijn zelf vaak ook ervaringsdeskundigen en/of afkomstig uit het zorg- en welzijnsnetwerk in en om Nijmegen.

Onder het motto ‘Kanker heb je niet alleen, kanker draag je samen’ biedt het Marikenhuis brede psychosociale ondersteuning.

De coördinator gh/gv is de eerste vraagbaak in het Marikenhuis voor gastvrouwen- en heren en voor het dagelijkse reilen en zeilen van het huis. Je werkt  samen met de andere coördinatoren en het bestuur. 

Omdat de huidige vrijwilliger na 6 jaar heeft aangegeven te willen stoppen met haar werkzaamheden, zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die haar taken wil overnemen. 

De werkzaamheden van de coördinator: 

  • Samen met andere vrijwilligers zorgen dragen voor een veilig, laagdrempelig en uitnodigend Inloophuis.
  • Eerste aanspreekpunt voor gastvrouwen- en heren.
  • Zorg dragen voor het rooster van de gastvrouwen en -heren. 
  • Verantwoordelijk voor een goede registratie van de gasten in IPSO Community samen met de administratief vrijwilligster.
  • Verantwoordelijk voor alle praktische zaken in en rondom het Marikenhuis.

Benodigde tijd is gemiddeld 6 tot 8 uur per week.   Heb je interesse, laat het ons weten en mail naar bestuur@marikenhuis.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Poelmann, linda.poelmann@marikenhuis.nl.