info@marikenhuis.nl
 06 55 19 13 20
Your Cart

ACTUEEL

12 januari 2022 | CREATIEVE ONTMOETING MET LOTGENOTEN

Woensdag 12 januari  |  13.30 - 15.30 uur  |  Start nieuwe groep | 6 bijeenkomsten | 

Ontmoet lotgenoten die in aanraking zijn (geweest) met kanker om met elkaar creatief bezig te zijn in een ontspannen sfeer. 

Het is fijn om je gedachten even los te laten en de creativiteit boven te laten komen. Je kunt je zinnen even verzetten. In een bescherm(en)de omgeving kun je zonder woorden gevoelens en gedachten uiten. Natuurlijk mag je ook uitwisselen wat je bezighoudt. De begeleiders, vrijwilligers van het Marikenhuis, helpen je om met verschillende technieken je creativiteit te stimuleren. Daar hoef je beslist geen kunstenaar voor te zijn.

''Creativiteit is een middel om met jezelf en je binnenwereld in contact te komen  en meer in balans te komen met je situatie”.

Wanneer  Zes bijeenkomsten, om de week op woensdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur. De groep bestaat uit zes gasten en twee begeleiders. Derde bijeenkomst. U kunt zich aanmelden voor een volgende groep.

Eigen bijdrage  6 x €2,50 = €15,00 (pinnen, bij aanvang te voldoen).

Voor wie  Iedere volwassene die, op welke wijze dan ook, te maken heeft met kanker.

Begeleiding  Eveline Ros en Bert Klarenbeek.

Aanmelding  Per mail aan eveline.ros@marikenhuis.nl met vermelding ‘Creatieve ontmoeting met lotgenoten’.

Meld u aan! 
Als het maximum van zes personen is bereikt, wordt er zo snel mogelijk een nieuwe groep geformeerd. Dus meld u aan, want telkens als er zich zes personen hebben aangemeld start er een nieuwe groep creatieve lotgenoten op de andere donderdag. U hoeft dus nooit lang te wachten om mee te kunnen doen.

U kunt hier de flyer downloaden.