info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

14 dec | BOEKPRESENTATIE 'ORKAAN IN IRMA'

Zaterdag 14 december, vanaf 14.00 uur, Marikenhuis |  Presentatie van het boek 'Orkaan in Irma', auteur Herman Delwig. 

In 2014 werd  bij Irma, de grote liefde van Herman Delwig, borstkanker geconstateerd. Het ziekteverloop was grillig en trok soms een zware wissel op hun relatie. Herman zelf daarover: "Toch bleven wij elkaar liefhebben en te goeder trouw. Vier jaar na de eerste constatering van deze ziekte overleed Irma. Ik schreef het boek 'Orkaan in Irma' om een voetafdruk op deze planeet achter te laten met het profiel van Irma en om veel mensen in vergelijkbare situaties tot steun te zijn."

U bent van harte welkom om bij deze presentatie aanwezig te zijn. Inloop is vanaf 14.00 uur. Het eerste exemplaar van het boek wordt om 15.00 uur uitgereikt aan de arts Robert Hermans, die in het boek figureert als arts van Irma. Daarna kunt u met een drankje van gedachten wisselen met de betrokkenen bij dit boek. Uiteraard is het mogelijk om het boek te laten signeren door de auteur.

Het boek Orkaan in Irma (€ 19,95) kan worden besteld bij Quo Vadis UItgeverij  Postbus 1027  6501 BA Nijmegen  | 024-3243653  | www.qvuitgeverij.nl  | info@qvuitgeverij.nl

Uiteraard is het boek ook verkrijgbaar bij de boekpresentatie op 14 december in het Marikenhuis

.

.

'