info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

RECEPTEN KERSTBRUNCH BESCHIKBAAR

​KERSTBRUNCH ​
In een speciale kookworkshop ​voor gasten en vrijwilligers van het Marikenhuis​ werd in de week voor kerst een bijzondere brunch bereid en werd er gezamenlijk van genoten.

Dat alles onder de inspirerende (bege)leiding  van Irene Disse van KOOCK workshop  en Paul Thiecke, een vaste bezoeker van het Marikenhuis.  Met dank ook aan COOP Nederland die de ingrediënten voor deze heerlijke kerstbrunch ter beschikking stelde. 

Met grote dank aan Irene vindt u hierbij de recepten van de gerechten die bij de kerstbrunch werden geserveerd. Let op! De ingrediënten voor uw eigen gezelschap dient u uiteraard aan te passen...

  • Knolselderijsoep met zuurkool en kerrieroom (10 pp)
  • Pasteitje met champignonragout (20 pp)
  • Sandwich met kaas-prei-eiersalade (16 sandwiches)
  • Sandwich met tonijnsalade ((16 sandwiches)
  • Toast met pompoen, cranberry’s, walnoot en salie (18 toastjes)
  • Crostini met aubergine en munt (18 crostini's)
  • Trifle met kersen en witte chocolade (6 pp)

KLIK HIER om naar de recepten te gaan