info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

19 september | MARIKENHUIS VIERT JUBILEUM MET OPEN DAG

Het Marikenhuis opende in mei 2015 zijn deuren en viert in september een (verlaat) eerste lustrum. Op zondag 19 september is er een open dag voor iedereen die maar wil, op vrijdagmiddag een symposium (op uitnodiging) en vrijdagavond een groot vrijwilligersfeest. 

VACATURE: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER MARIKENHUIS

Het Marikenhuis, ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker, is op zoek naar een vrijwilliger voor administratieve werkzaamheden. De administratief medewerker ondersteunt de coördinatoren en het bestuur i.c. de bestuurssecretaris. Het is een nieuwe functie die we al werkend samen inhoud willen gaan geven.

NIEUW IN ONS AANBOD

Healing Touch en Yoga

Op de donderdagochtend verzorgt Ruzica Simic 'Kennismaking met Yoga', en op de maandagmiddag kunt u kennismaken met Healing Touch door Anke Harmsen.  Yoga op de donderdagochtend van 9.00-10.00 uur, Healing Touch op maandagmiddag van 13.00-14.15 en van 14.30-15.45 uur.  Op afspraak.

18 juni - NIJMEEGSE ONDERNEMERS HALEN € 55.250 OP VOOR HET MARIKENHUIS

Lock-up in het Marikenhuis

Op 18 juni deden zeven ondernemers uit Nijmegen en omgeving mee aan een Social Lock-up, een actie ten bate van het Marikenhuis. Om 10 uur werden ze opgesloten in het Marikenhuis en 6 uur later, slechts onderbroken voor een korte lunch, werden ze bevrijd door burgemeester Hubert Bruls. De tijd als ‘gevangene’ werd gebruikt om ieders netwerk te bewerken met als doel geld in te zamelen voor het Marikenhuis. De ondernemers hoopten € 35.000 binnen te halen, het werden er meer dan € 55.000.