info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

DOE MEE AAN DE 5x5x5 CHALLENGE

5x5x5 Challenge: iedereen kan een steentje bijdragen…

Voorafgaand aan de Lock-up op 18 juni start er op vrijdag 11 juni een 5x5x5 challenge, georganiseerd door drie enthousiaste studenten van de opleiding Sport en Bewegen aan de HAN, in samenwerking met het Marikenhuis. 

Loop 5, doneer 5 en tag 5   Hou jij van sporten en bewegen en ben je bereid een goed doel te steunen in deze coronacrisis? Doe dan mee met deze challenge voor het Nijmeegse Marikenhuis.  

Wat en hoe?  Je loopt 5 kilometer hard (wandelen of fietsen mag ook),  je doneert 5 euro en vervolgens tag je 5 mensen uit jouw netwerk op social media die je vervolgens uitdaagt om ook mee te doen aan deze challenge.

Wanneer? De challenge loopt van vrijdag 11 juni tot/met donderdag 17 juni:  zet het in je agenda! Je hebt dan zes dagen om je goede voornemens waar te maken. Eerder beginnen mag ook. we zijn er klaar voor!  

 Voor wie? Voor iedereen die het leuk vindt om te sporten en te bewegen (hardlopen of wandelen). Samen of alleen, het mag allemaal! En.. je helpt het Marikenhuis, een vrijwilligersorganisatie die volledig afhankelijk is van giften en donaties.

Hoe het precies in zijn werk lees je HIER of op de social media van de HAN, opleiding Sport en Bewegen. 

PS - Een uitgebreid stappenplan voor het uitvoeren van de challenge vind je HIER.


    De organisatoren van de 5x5x5 challenge tbv het Marikenhuis: Rianne Raijmann, Hans Spooren en Ferd van Vliet (vlnr) 

 _________________________________________________