info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

15 okt | 3000 EURO VOOR MARIKENHUIS BIJ SMASH SBO

In de week van 9 tot 15 oktober vond voor de 32e keer het benefiettoernooi van tennisvereniging Smash plaats, het Smash Benefiet Open (SBO). Dit jaar was het Marikenhuis het goede doel, en kon op de finaledag een cheque van maar liefst  € 3000,-- worden overhandigd aan Marikenhuisvrijwilliger Willem van Gerwen.

Het was een prachtige week met mooie en spannende wedstrijden, met als hoogtepunt de finales op die zomerse zondag 15 oktober.  Het toernooi kende een primeur omdat er dit jaar ook padelwedstrijden werden georganiseerd. Padel is een mengvorm van zeg maar tennis en squash, maar dan buiten.

Elk jaar opnieuw zijn vele sponsors bereid het goede doel te steunen met donaties en prachtige prijzen voor de loterij. Deelnemers en toeschouwers bij  het Smash SBO toernooi kochten weer in groten getale loten in de hoop op prachtige prijzen, maar vooral om het goede doel te steunen.
Vrijwilliger Wilma van Smash (foto) werd door 'toernooidirecteur' René van de Broek in de bloemetjes gezet vanwege het feit dat ze dit jaar haar vierde lustrum vierde als lotenverkoopster voor het goede doel.  

TV Smash, sponsors, bestuur, toernooi-organisatie, spelers en toeschouwers: 
DANK, DANK, DANK namens de gasten van het Marikenhuis!

Op de foto een aantal finalisten, samen met het organisatiecomité en Marikenhuisvrijwilliger Willem van Gerwen met de cheque van 3000 euro