info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

11 mei | ONLINE WORKSHOP VOEDING EN KANKER

Op Dinsdag  11 mei  van 19.30 - 21.00 uur verzorgen diëtisten en leefstijlcoaches van ProFitt een ONLINE workshop rond het thema 'Voeding bij kanker'.

Vraag jij je ook af of het eten van biologische producten beter is bij kanker dan niet-biologische producten? Of dat het eten van grapefruit de kans op het krijgen van borstkanker vergroot? Veel van deze vragen horen wij dagelijks op ons spreekuur. Heel begrijpelijk, want heel internet staat vol met informatie. Als je op google invult: bietensap bij kanker, krijg je al 21.300 resultaten. Zijn deze resultaten feiten of fabels?

In deze ONLINE workshop laten wij zien wat voeding voor u kan betekenen voor, tijdens of na de behandeling van kanker. Hierbij staat kwaliteit van leven voorop.

Graag beantwoorden wij ook al uw vragen rondom voeding. Dit kunnen vragen zijn over afvallen/aankomen/slikproblemen/hoe omgaan met smaak-problematiek/eten vóór of na een operatie of hele specifieke vraagstukken over welke voeding kan bijdragen aan het herstel.

Door wie  (vlnr) Veerle Zeller, Pleun Houwen en Jolien Slegers, diëtisten en leefstijlcoaches bij ProFitt.

Voor wie  Iedereen die vragen heeft over voeding bij kanker. Dit kan zijn voor, tijdens of na het traject van de behandeling van kanker.

Info en aanmelding    Voor aanmelding voor de ONLINE workshop of hoe het in zijn werk gaat, stuur een mail naar info@profitt.nl

Voor het downloaden van de flyer klik HIER.