info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

MAAK KENNIS MET YOGA

Donderdag  11 november  |  13.30 - 14.30 uur  |  Marikenhuis  |  Yoga door Ruzica Simic  |  Eigen bijdrage € 2,50  |  Op afspraak

Naast fysieke houdingen gericht op het borstgebied, is er aandacht voor ademhaling en meditatie. Ruzica: "Als ervaringsdeskundige weet ik dat yoga een belangrijke rol kan spelen in het proces van Borstkanker".

Kennismaking met Yoga in een vertrouwde omgeving, uw eigen Marikenhuis. U wordt begeleid door Ruzica Simic, Hatha yogadocent, 50 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 jongens.

Ruzica: “Denk je dat yoga (ademhaling, lichaamsbeweging en ontspanning) voor jou iets kan betekenen dan zie ik je graag in een van mijn yogalessen. We beginnen laagdrempelig met bewegen en eindigen met meditatie- en ontspanningsoefeningen.”

Ruzica is afgestudeerd als Hatha yogadocent en had als motto In zachtheid hard werken. Ruzica: “Onder leiding van mijn docent Ron van der Post beoefenden we yoga op een pittige en uitdagende manier. Maar toen ik na mijn opleiding plannetjes aan het maken was wat ik verder met yoga wilde, werd ik volkomen verrast door de diagnose borstkanker.”

Nu, ruim een jaar later, is Ruzica bijna aan het eind van haar behandeltraject gekomen: “Ik mag zeggen dat yoga mij heel goed door het hele behandelproces heeft geholpen. Wel ben ik tot het inzicht gekomen om het woordje ‘hard’ door te strepen en verder te gaan onder de motto: In zachtheid verder werken”.

Voor wie?  Kennismaking met yoga is bestemd voor iedereen die is geraakt door kanker, jong en oud, patiënten en hun naasten.

Aanmelden  Bent u geïnteresseerd om kennis te maken met Yoga, KLIK HIER om u aan te melden voor een kennismakingsles.