info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

KOKEN MET GINA (ONLINE)

Woensdag  12 mei  |  15.00 uur  |  ONLINE workshop vanuit Marikenhuis  |  Vrijwillige bijdrage  |  Gina Beijen 

De online kookworkshops van Gina zijn interactief via zoom! U kookt in uw eigen keuken. De workshop duurt 1 á 1,5 uur. 

Een keer per maand is er de mogelijkheid om tegen een vrijwillige bijdrage mee te doen met een live kookworkshop via Zoom. Een dag van te voren krijgt u het boodschappenlijstje voor een heerlijke en gezonde maaltijd. Ongeveer een uur vooraf ontvangt u de zoomlink waarmee u kunt inloggen.

Wat   U kookt een geweldige maaltijd met biologische ingrediënten, Vanuit het Marikenhuis wordt u begeleid door Gina, waarbij er ruimte is voor vragen en opmerkingen. 

Voor wie  Deze kookworkshop is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als naasten.
Heb je een voedingsallergie/intolerantie of lukt het eten niet zo makkelijk door de behandelingen, geef dit dan bij de inschrijving door. Daar wordt rekening mee gehouden.

Begeleider  Gina is ervaringsdeskundige (borstkanker 2012) en na haar herstel werkzaam als natuurkok en natuurgeneeskundig therapeut. Binnen haar praktijk is zij o.a. zeer actief met goede, gezonde en lekkere voeding, om op die manier het immuunsysteem weer zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden.

Meer informatie   Misschien hebt u nog vragen over de workshop en hoe het in zijn werk gaat.  Stuur een mail naar info@ginabeijen.nl of bel naar 06-50590053.

Aanmelden voor de workshop via info@ginabeijen.nl

Betaling: Vrijwillige bijdrage, maximaal 1 dag vooraf het bedrag over maken naar rekeningnr NL12RABO 0123 4850 10 tav Stichting Marikenhuis Nijmegen m.v.v. Workshop Gina Beijen