info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

KIDSPOWER

Op zaterdag  |  1 keer per maand  |  13.00 - 15.00 uur  |  Marikenhuis  |  Gratis

IN JULI en AUGUSTUS zijn er geen KIDSPOWER-bijeenkomsten.

____________________________________________________________________

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en is er iemand in jouw omgeving ziek door kanker, dan zijn wij er voor jou. Je kunt samen met ons meedoen aan allerlei activiteiten en wil je over de kanker praten, dan kan dat ook. Maar het hoeft niet.

Bij KidsPower ontmoet je in het Marikenhuis andere kinderen in dezelfde situatie. Iedereen in de groep heeft net als jij een zieke mama of papa, zus of broer. Dingen die vroeger heel gewoon waren, zijn dat nu opeens niet meer... Dat kan je bang, boos of verdrietig maken. Bij KidsPower mag je helemaal jezelf zijn, samen met leuke dingen bezig zijn of juist stoom afblazen. Je kunt samen praten, knutselen, spelletjes doen en buiten spelen. Bij ons in de groep bieden we jou een steuntje in de rug.

Kidspower crea

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en wil je wel eens een keer in een groep zijn, waar je niks hoeft uit te leggen? Heb je vragen en/of afleiding nodig en heb je zin in leuke activiteiten? Kom naar KidsPower! Je bent van harte welkom!

Vind je het allemaal toch erg spannend, neem gerust een vriend(in) mee.

Wanneer is KidsPower   KidsPower is 1x per maand, in principe op de zaterdagmiddag. Houd onze website in de gaten! Let op: in de maand juli is er geen Kidspower.

 Informatie + aanmelden   KidsPower is gratis. Meer weten of opgeven? Stuur een mail naar  of bel met Bianca  |  06-29471415  |  bereikbaar op maandag en woensdag van 10.00 - 16.00 uur

Klik HIER voor de flyer.