024-3031522
Your Cart

Agenda

KENNISMAKING MET ENERGETISCHE THERAPIE

Dinsdag 13 september | 14.00u.  |  15.00u.  |  Marikenhuis  |  Marjolein Stil  |  Eigen bijdrage € 2,50  |  Op afspraak

Bij energetische therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding. Bij stress, emoties, schokkende gebeurtenissen of angst zal uw lichaam direct reageren. 

Is de stress echter chronisch, dan ontstaan er blokkades. ​Deze blokkades zijn energetisch, de energie die normaal vrij door uw lichaam stroomt stagneert. Ter plekke ontstaat ongemak (wie kent niet de pijnlijke nek of schouder) en elders in het lichaam komt een energietekort. U krijgt koude handen en voeten, u voelt zich moe.  
Wanneer u in aanraking bent gekomen met kanker en belastende behandelingen moet ondergaan, zoals chemokuren of bestraling, kan een energetische behandeling verlichting brengen. Doordat uw energie weer gaat stromen worden de afvalstoffen, die ten gevolge van de chemokuren, nog in uw lichaam zitten, sneller afgevoerd. Hierdoor gaat u zich energieker voelen. De behandeling zorgt er ook voor dat u kunt ontspannen. Tijdens, maar ook na een chemokuur kunt u zich hierdoor beter gaan voelen. 

Begeleider  Marjolein Stil: "Ik wil graag bijdragen aan het bevorderen van uw welbevinden en ontvang u graag in het Marikenhuis".

Aanmelden  KLIK HIER om u aan te melden voor Kennismaking met Energetische therapie. U kunt in dat formulier ook uw eventuele vragen of opmerkingen kwijt.