024 3031 522
Your Cart

Agenda

KENNISMAKEN MET HEALING TOUCH

Maandag  27 maart  |   13.15 en 14.45 uur  |  Eigen bijdrage € 2,50  |  Op afspraak

We doen het vaak al van nature: een hand op een pijnplek leggen voor ontspanning, rust en healing. Daardoor nodigen we ongemerkt ons zelfregulerend vermogen uit.

De stille kracht van liefdevolle aanraking wordt steeds meer omarmd. Er vindt een wezenlijke ontmoeting plaats, in een open en liefdevolle houding naar jezelf en de ander.

Healing Touch is een ontspannende, verzorgende energetische werkwijze. Op een zachte manier wordt het lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn uitgenodigd. Dat gebeurt met of zonder tastbare aanraking, Het activeren van het natuurlijk zelfhelend vermogen staat hierbij centraal. Het is veilig voor alle leeftijden en werkt mooi samen met zowel alternatieve als medische zorgmethoden. Het is ondersteunend in een ziekteproces maar ook bij psychosociale vragen en is voor iedereen toegankelijk.

Voor wie   Kennismaking met Healing touch is bestemd voor iedereen die is geraakt door kanker, jong en oud, patiënten en hun naasten.

Aanmelding  KLIK HIER om u aan te melden voor Healing Touch. U kunt in dat formulier ook uw eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

 Over de begeleider
Anke Harmsen is Lichaamsgericht Therapeut zie ook  www.laatjelijfspreken.nl 
Anke is opgeleid bij Bodymind Opleidingen en heeft diverse bijscholingen gevolgd m.b.t.. Seksualiteit, intimiteit en ontwikkelingstrauma. Daarnaast werkt zij in de psychosociale hulpverlening met individuele, systeem- en relatieproblematiek. Ze heeft een maatschappelijk werkachtergrond.