024 3031 522
Your Cart

Agenda

SPREEKUUR WERK & KANKER

Lisette Schoonbrood verzorgt het spreekuur Werk & Kanker | Dit is kosteloos en er wordt gewerkt op afspraak.

U kunt een afspraak maken door een email te sturen aan Lisette (schoonbrood.lisette@gmail.com).
Zij neemt dan contact met u op om een afspraak te maken voor een telefonisch gesprek of een gesprek in het Marikenhuis.

Voor welke vragen?

Een zieke werknemer heeft te maken met een levensbedreigende ziekte en wordt tegelijkertijd geconfronteerd met vragen als “Wat betekent het voor mij als patiënt als het gaat om het werkende leven? Kan ik doorwerken in mijn oude functie? Wil ik wel blijven werken en krijg ik de kans om door te werken? Welke rol speelt werk eigenlijk voor mij? Wat doe ik als werken niet meer lukt? Hoe ga ik in gesprek met mijn werkgever over mijn re-integratie?”

Ook werkgevers zien zich geconfronteerd met vragen rondom de ziekte van hun werknemer en mogelijke re-integratie zoals “Hoe geef ik de werknemer ruimte voor zijn/haar proces en wat mag/kan het bedrijf verwachten cq. vragen van de werknemer? Hoe ga ik op een goede manier in gesprek met de werknemer in verschillende fases van het ziekte- en re-integratieproces?

Tenslotte hebben zowel werknemer als werkgever te maken met de (ingewikkelde) wet- en regelgeving tijdens het hele ziekteproces wat vaak de nodige vragen oproept.

Voor wie?

Zowel voor patiënten/werknemers als werkgevers is er een luisterend oor. Voor u als patiënt/werknemer is er ruimte om vragen te stellen en te kijken welke hulp nodig is zodat u zoveel mogelijk eigen en verantwoorde keuzes kunt maken als het gaat om werk, passend bij uw situatie. En voor u als verantwoordelijke vanuit het bedrijf is er eveneens ruimte om vragen te stellen om te kijken hoe u uw werknemer het beste kunt begeleiden in deze moeilijke situatie en hoe u een goede balans kunt vinden tussen de belangen van de werknemer en die van het bedrijf.

Wie ben ik?
Lisette Schoonbrood heeft als coach/adviseur langdurig werknemers begeleid bij loopbaanvragen en in re-integratietrajecten en daarnaast bedrijven/organisaties geadviseerd in deze processen".