info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

MARIKENHUIS WEER OPEN VOOR INLOOP ZONDER AFSPRAAK

SINDS 1 JUNI IS HET MARIKENHUIS WEER GEOPEND VOOR INLOOP ZONDER AFSPRAAK!
Vanaf die datum zitten onze gastvrouwen en gastheren weer voor u klaar voor een goed gesprek, een luisterend oor of gewoon voor een kop koffie of thee.  

Van maandag t/m donderdag 13.00-16.00 u kunt u vrij binnenlopen. De dagelijkse algemene telefonische ondersteuning (‘luisterend oor’) van 10-12 uur komt hiermee te vervallen. U kunt ons natuurlijk altijd bellen tijdens de normale openingsuren voor een gesprek met de dienstdoende gastvrouw of gastheer. Het Marikenhuis blijft zoals altijd ook 's ochtends geopend voor lotgenotengroepen, sommige activiteiten en individuele afspraken.

Laagdrempeligheid is ons motto! Het Marikenhuis staat van af 1 juni nog meer klaar voor iedereen die is geraakt door kanker!

 Wellicht ten overvloede, benadrukken we nogmaals dat onze gasten het Marikenhuis mogen bezoeken met inachtneming van de geldende Coronaregels. De voornaamste regel blijft anderhalve meter afstand,.Als u al een afspraak hebt neemt een vrijwilliger/begeleider contact met u op, om af te spreken op welke wijze de ondersteuning plaats kan vinden, in principe in het Marikenhuis, maar (video)bellen kan ook nog steeds!

MEER INFO:

Twitter | Facebook | LinkedIn