024-3031522
Your Cart

WANDELEN

Home » WANDELEN

WANDELEN IN HET GOFFERTPARK

Zin om samen op pad te gaan? Wil je je conditie opbouwen, je hoofd leegmaken of gewoon buiten zijn in de frisse lucht? We weten allemaal dat wandelen gezond is, voor lichaam en geest. 

Samen wandelen biedt nog een extra mogelijkheid, je kunt met je medewandelaars wat praten, ervaringen uitwisselen, maar ook gewoon stil genieten van de natuur. 

Het Marikenhuis wil hiertoe de mogelijkheid bieden. Korte wandelingen door het Goffertpark voor wie niet zoveel conditie heeft. Wat langere in bijvoorbeeld Heumensoord voor wie wat verder wil. Na het wandelen drinken we samen een kopje  koffie of thee in het Marikenhuis.

Hoe vaak  Eenmaal per maand, maar dat kan veranderen afhankelijk van de belangstelling.

Voor wie  Mensen met kanker of mensen die kanker hebben gehad, partners, naasten.

Meenemen  Wandelschoenen en gemakkelijk zittende kleding.

Begeleiding  Marian Visser en Frits Jansen, vrijwilligers van het Marikenhuis

Aanmelden  Stuur een mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer en de datum en naam van de activiteit ('Wandelen').

WANDELGESPREK 1-op-1

Wil je gewoon even je verhaal kwijt en vind je het fijn om dat al wandelend te doen? Of wil je kennismaken met het wandelgesprek als vorm van ondersteuning bij rouw en verlies? Het kan allebei tijdens een 1-op-1 gesprek in het Goffertpark. 

‘Wandelen en stilstaan bij wat er is’. We starten vanaf het Marikenhuis en we zijn maximaal 45 minuten tot 1 uur onderweg. 

Wanneer  In principe elke 2e en 4e dinsdag van de maand, tenzij anders vermeld om 9.30 en 10.30 uur. 

Met wie wandelt u?   Carry Groot, rouw- en verliesbegeleider

Voor wie  Iedereen geraakt door kanker, ook naasten en nabestaanden.

Aanmelden  KLIK HIER om u aan te melden voor het wandelgesprek op de door uw gewenste datum.

9.30 - 10.30 uur 

10.30 - 11.30 uur 

PS - Een wandelgesprek op een andere dag of tijd is eventueel ook mogelijk, stuur een mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl

Download de flyer