06 1307 7306
Your Cart

KIDSPOWER

KidsPower: Groep voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Heb je te maken met kanker in jouw gezin? Bij KidsPower ontmoet je andere kinderen tussen de 4 en 12 jaar die in eenzelfde situatie zitten thuis. Wij bieden jou een steuntje in de rug. Je kunt samen met leeftijdsgenoten praten, knutselen, spelletjes doen, buiten spelen, of een andere activiteit naar jouw keus ondernemen.

Samen is net iets makkelijker dan alleen...

Dus ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en wil je wel eens een keer in een groep zijn, waar je niks hoeft uit te leggen? Ben je opzoek naar afleiding of antwoorden op vragen? En heb je zin in leuke activiteiten?

Kom naar KidsPower! Wil je liever niet alleen komen of vind je dat toch nog een beetje spannend? Neem gerust een vriend(in) of familielid mee!

kidspower

Voor de ouders

De confrontatie met kanker in het gezin kan voor een kind lastig zijn. Waar een kind ongebonden wil kunnen spelen, zijn er nu opeens restricties die ze op die leeftijd misschien niet eens begrijpen. Er zijn veel factoren die een rol spelen in de reactie van je kind op deze confrontatie met kanker. Dingen zoals leeftijd, karakter en ontwikkelingsfase spelen een rol. Maar ook de manier waarop er in het gezin met de situatie wordt omgegaan is van invloed. Extra begeleiding kan aangenaam zijn. Het Marikenhuis biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

Heeft u belangstelling? Stuur een mail naar of bel 06-29471415