info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Vrienden van

Vrienden voor het leven

De Stichting Vrienden van Marikenhuis is verantwoordelijk voor de werving van de benodigde (incidentele en structurele) financiële middelen en het beheer ervan. De stichting draagt zorgt voor de funding van de activiteiten van de stichting Marikenhuis. De Stichting Vrienden van Marikenhuis is Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr 58922687. Leden van het bestuur ontvangen voor hun werkzaamheden geen beloning. De stichting is in het najaar van 2013 opgericht.

Stichting Marikenhuis heeft de ANBI-status.


Wordt vriend voor het leven!

U kunt “Vriend voor het Leven” van het Marikenhuis worden door een eenmalige donatie aan de Stichting Vrienden van Marikenhuis van ten minste € 500, of gedurende 5 jaar minstens € 100 per jaar.

De ‘Vrienden van Marikenhuis’ bieden ook de mogelijkheid om via een standaardakte bij Ten Berge Notarissen te Nijmegen een zogeheten lijfrenteschenking (minimaal vijf jaar bij leven een vast bedrag per jaar) te kunnen doen, die als gift (zonder drempel) aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

VRIEND WORDEN? Stuur een mail aan: info@marikenhuis.nl

Indien u niet met uw naam vermeld wenst te worden op de website, maar toch een bedrag wilt doneren voor het Marikenhuis, dan kan dat door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL34RABO 0141 9613 68 t.n.v. Vrienden van het Marikenhuis onder vermelding van ‘Anonieme donatie’.

Wilt u ons steunen?

Het Marikenhuis is een vrijwilligersorganisatie die volledig afhankelijk is van van sponsoring, acties, donaties, fondswerving etc. Wilt u ons steunen? . Dat kan op verschillende manieren. Door sponsoring in materialen, mensen of door het voeren van een actie of organiseren van bijvoorbeeld een loterij. U kunt ook een bedrag doneren, zie hiernaast. Wij denken graag met u mee en staan open voor elke vorm van sponsoring met als doel ervoor te zorgen dat het Marikenhuis een stevige financiële basis blijft behouden. .

Meer informatie? Mail of bel naar - 06 12 53 92 03

Donatie
iDEAL-klein

Bank:
Bedrag:
.00

Vrienden voor het leven

U kunt “Vriend voor het Leven” van het Marikenhuis worden door een eenmalige donatie aan de Stichting Vrienden van Marikenhuis.

Op dit moment hebben we de volgende “Vrienden voor het leven":