info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

Tot 10 april | EXPOSITIE 'DOOR ONZE OGEN'

Op zondag 4 maart 2018 was de opening van de expositie 'Door Onze Ogen' expositie  in het Marikenhuis. Deze zal nog te zien zijn  tot 10 april maart, tijdens openingsuren Marikenhuis. 

Een tiental ouderen fotografeerde in het ‘Door Onze Ogen’ project (onderdeel van het Connected Care Project) twee weken lang activiteiten in hun leven die voor hen belangrijk zijn in de zorg voor hun gezondheid. De context van ouderen in beeld. Een deel van deze beelden deelt het Connected Care Project in het kader van haar bewustwordingscampagne op een breder podium, in de vorm van een expositie.  

Eind 2017 stond de 'Door Onze Ogen' expositie op verschillende congressen en symposia in Nederland waar ouderenzorg, transmurale samenwerking en oncologie centraal stonden. Het Connected Care team vroeg de bezoekers om te reflecteren op de tentoongestelde foto's door middel van een korte schrijfopdracht. Meer dan 100 zorgverleners hebben actief deelgenomen aan deze reflectie-opdracht die in het teken stond van de Connected Care Project Bewustwordingscampagne: zorgverleners bewust stil laten staan bij datgene wat voor ouderen belangrijk is in de zorg voor hun gezondheid en te reflecteren op wat dit betekent voor hun rol als zorgverlener.