info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

Zo 8 oktober | ZORG- en AFSCHEIDSEVENT RIJK VAN NIJMEGEN

Rijk van Nijmegen krijgt allereerste Zorg- en Afscheidsevent 

Zondag 8 oktober, 11.00-17.00 uur - Park de Groene Heuvels - Ewijk | Toegang Gratis

Op zondag 8 oktober wordt in de Groene Heuvels bij Ewijk het Afscheidswijzer Event 2017 georganiseerd. De onwetendheid over wat moet, mag en kan rond een overlijden is bij veel mensen nog groot. Ook het Marikenhuis is vertegenwoordigd bij dit unieke regionale initiatief.

Praten over de dood

Weet jij van je ouders of ze willen worden begraven of gecremeerd? En je beste vriend(in)? Stel dat jij ongeneeslijk ziek wordt? Hoe ziet je laatste levensfase er dan uit? Het wordt gelukkig steeds normaler om met elkaar over de dood te praten, toch bestaat er nog veel onwetendheid over het onderwerp. Veel mensen weten niet of nauwelijks van elkaar hoe hen laatste wensen eruit zien. Terwijl praten over de dood juist zo belangrijk is. 
Door een gevarieerd aanbod van bedrijven en dienstverleners, interactieve workshops, discussiepodia en lezingen worden bezoekers geïnformeerd over alle opties in onze regio. Door gemeentelijke samenwerkingen en het verbinden van tientallen bedrijven die actief zijn in de uitvaartbranche geeft Afscheidswijzer inwoners de mogelijkheid om zich tijdig te oriënteren op het organiseren van een wijzer afscheid.  

Wanneer? zondag 8 oktober 2017
Tijd 11.00 uur t/m 17.00 uur
Waar? Park de Groene Heuvels (in en rondom Paviljoen Het Buitenhuis) - Ficarystraat 9, 6644 KR Ewijk.

Voor uitgebreide  informatie en programma over de Zorg- en Afscheidsevent: KLIK HIER