info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

MARIKENHUIS 's MIDDAGS OPEN

Vanaf maandag 23 november gaat het Marikenhuis weer beperkt open voor de vrije inloopuren. Van maandag t/m donderdag, tussen 13.00 en 16.00 uur, kunt u bij ons terecht voor een luisterend oor bij een kop koffie of thee. Alle geplande activiteiten, ook in de ochtend, gaan wel gewoon door. Dus als u zich aanmeldt of heeft aangemeld voor een activiteit of een lotgenotencontactgroep dan gaat deze gewoon door. Deze maatregelen gelden voorlopig tot 1 januari 2021.

START LOTGENOTENCONTACT BORSTKANKER

Binnenkort: Lotgenotengroep vrouwen met borstkanker  |  Marikenhuis  |  Eigen bijdrage € 2,50 per bijeenkomst
MELDT U ZICH ALVAST AAN!

Het Marikenhuis kent veel lotgenotengroepen, maar nog niet voor vrouwen met borstkanker. Binnnenkort wel! Dus meldt u aan!

VAARWENS VAART OOK IN CORONA-TIJD!

Is Vaarwens bij u al bekend? Met het nieuwe schip vaart stichting Vaarwerk zeven dagen per week. Is het een last minute wens? Dat kan op zeer korte termijn worden geregeld. Eén dag voor één gast met zijn/haar naasten op het mooie, geheel aangepaste schip de Vaarwens. Vertrek vanuit het mooie Monnickendam, Marken en Volendam.

OOK IN HET MARIKENHUIS DRAGEN WE EEN MONDKAPJE

Naar aanleiding van het dringend advies om in publieke binnenruimtes mondkapjes te dragen voeren we deze maatregel ook in het Marikenhuis in. We gaan ervan uit dat vanaf heden iedereen die het Marikenhuis binnengaat een mondkapje draagt. Ook is een maximaal aantal mensen per ruimte bepaald. De regels op een rij: 

14 okt - OKTOBER BORSTKANKERMAAND

Woensdag 14 oktober - 10.00 - 11.30 uur | Clinic in het Marikenhuis
Kom je ook ontdekken wat sporten in de buitenlucht samen met lotgenoten met je doet? Zowel fysiek als mentaal?