info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

28 nov | THEATERSOLO 'NIEMANDSLAND, KITTY VAN MIL | GRATIS VOORSTELLING

Donderdag 28 november  |  19.30 uur  |  'NIEMANDSLAND'  |  Kitty van Mil  | Theaterzaal HAN |
GRATIS voor gasten en vrijwilligers van het Marikenhuis. Deze voorstelling komt i.p.v. de eerder aangekondigde 'Niemandsland' van 7 november. 

Een theatersolo Over-Leven door Kitty Trepels van Mil. Als gast of vrijwilliger van het Marikenhuis kunt u deze voorstelling gratis bijwonen. Aangeboden door Social Work HAN.

‘We hebben een kuur waarmee we willen proberen je leven te verlengen’, hoorde Kitty van haar oncoloog Paula van Breda. Maar hoe ‘leer je leven’ met zo’n mededeling? Afwachten? Niet dus! In ‘Niemandsland’ komt Kitty met vallen en opstaan in de meest hilarische situaties terecht. Ramptoerisme met een wielrenfiets op haar hoofd op een Brabantse rotonde, een plotselinge vlucht in een zweefvliegtuig met KLM-piloot Mike, bevolkingsonderzoekpaniek, een haperende versnelling op de Monte Toro, een witte mensenhaai in de Middellandse zee en een ‘Volare’ neuriënde, allergische reisgenote met een koffer vol knoflooksaus in een Spaanse hittegolf.

Maar.. er is ook ruimte voor serieuze gesprekken. Midden in de nacht komt Vincent van Gogh op bezoek, en ook Jezus duikt op. Niets is voorspelbaar in ‘Niemandsland’. Ook Tumor Theodoor niet. Hij krijgt tot zijn schrik te maken met een heftige stereotactische aanval. Alles komt voorbij in ‘Niemandsland’. Maar denk eraan: ‘Geniet, enjoy! Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Fijne dag!’

Aanmelden  Sandra van Mil: svanmil@caiway.nl
Locatie  Campustheater HAN, Kapittelweg 33, 6525 EN Nijmegen, theaterzaal C152

_______________________

Tekst en spel: Kitty Trepels van Mil
Regie: Michaël van Buuren
Techniek: Jasper Langelaan en Michelle Fesenmeier
Productie-assistentie: Sandra van Mil
Advies: dr. Sasja Mulder
Affiche: Freek Zwakhoven en Dieuwke Dellemann Theloosen