info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

OOK IN HET MARIKENHUIS DRAGEN WE EEN MONDKAPJE

Naar aanleiding van het dringend advies om in publieke binnenruimtes mondkapjes te dragen voeren we deze maatregel ook in het Marikenhuis in. We gaan ervan uit dat vanaf heden iedereen die het Marikenhuis binnengaat een mondkapje draagt. Ook is een maximaal aantal mensen per ruimte bepaald. De regels op een rij: 

  • Als u het Marikenhuis binnenkomst draagt u een mondkapje. Als men zit kan het afgedaan worden, met inachtneming van de 1.5 meter afstand.  Bij verplaatsing binnen het Marikenhuis draagt u weer het mondkapje. U mag het mondkapje uiteraard ook de hele tijd ophouden.
  • Het maximaal toegestane aantal personen in de huiskamer, resp. de grote vergaderkamer is acht, wederom met inachtneming van de 1.5 meter afstand. In de woonkeuken zijn zes personen toegestaan. Er mogen dan maximaal nog twee extra personen aanwezig zijn voor keukenactiviteiten.
  • In de kleine vergaderkamers: maximaal drie personen in de rode en roze kamer, twee personen in de groene kamer, onder voorwaarde van ventilatie: raam openzetten tijdens en ná het bezoek.

Voor de rest houden we de maatregelen wat betreft hygiëne en gescheiden binnenkomst in stand. Natuurlijk gaan we er vanuit dat iedereen zich aan deze maatregel gaat houden gezien de risicovolle populatie die we in het Marikenhuis hebben!

 We verwachten dat bezoekers en vrijwilligers zelf mondkapjes meenemen, maar hebben zelf voor eventualiteiten ook mondkapjes liggen. 

Alleen samen krijgen we het Coronavirus er onder en kan het Marikenhuis open blijven.