info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

11 dec | MARIKENCAFE IN WIJCHEN-NOORD

Woensdag  11 december  |  19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)  |  Marikencafé  |  Wijkcentrum Noorderlicht in Wijchen |  Gratis  

Deze vierde editie van het Marikencafé* heeft als thema Voeding en beweging bij kanker’.In deze informatiebijeenkomst wordt het belang van bewegen en goede voeding bij kanker uitgelegd, zowel tijdens als na de behandeling van kanker. Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen.

Toelichting op het programma

Het programma start om 19.30 uur. Na het welkomstwoord door Anton de Boer (Meer voor Mekaar) gaat Maria Sahakian in op het belang van goede voeding. Daarna bespreekt Lonneke Heesenman de meerwaarde van bewegen zowel tijdens als na de behandeling van de ziekte kanker.

Maria is verbonden aan diëtistenpraktijk NOER in Wijchen. 

Lonneke is oncologisch fysiotherapeut (Medi-Vitaal) en gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie.

Zoals altijd wordt het een bijeenkomst met heel veel feiten en fabels rondom voeding bij kanker. Thema’s zoals eiwitinname, koolhydraatarm dieet en het gebruik van supplementen en/of homeopathische middelen komen uitgebreid aan bod. Ook de zogeheten beweegnorm wordt besproken. En er wordt uitgelegd wat een oncologisch therapeut voor u kan betekenen.

Aan het einde van de avond kunt u een gratis Gezondheidscheck uit laten voeren!

Locatie  Wijkcentrum Noorderlicht, Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen

Voor wie  Iedereen die is geraakt door kanker. Ook andere belangstellenden zijn welkom. De bijeenkomst is gratis toegankelijk.

Aanmelden is niet nodig.

Informatie  Voor meer informatie of problemen met vervoer mailt u naar Anton de Boer van stichting MeerVoormekaar a.deboer@meervoormekaar.nl

*Het Marikencafé is een initiatief van Meer Voormekaar Wijchen-Druten en het Marikenhuis