info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

13 mei | KANKER HEB JE NIET ALLEEN

Informatiebijeenkomst in theater de Molen in Beuningen over het belang van psychosociale begeleiding bij kanker. Georganiseerd door stichting Perspectief (Beuningen)  i.s.m. het Marikenhuis (Nijmegen). U bent welkom vanaf 19.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 19.30 uur. 

Bianca Peters uit Beuningen is vrijwilliger bij het Marikenhuis. Een zeldzame genmutatie beheerst Bianca'sleven. Vanaf zeer jonge leeftijd blijven de kanker-diagnoses zich maar opstapelen en ze wordt daar tot op de dag van vandaag mee geconfronteerd. Vanavond vertelt zij haar verhaal.

Guido Adriaansens, huisarts in Beuningen, gaat in op de rol van de huisarts bij de begeleiding van de mens geraakt door kanker. Ook krijgt u veel informatie over het Marikenhuis en het belang van de informele zorg voor iedereen die is geraakt door kanker. En...wie zijn die vrijwilligers van het Marikenhuis nu eigenlijk en wat doen ze daar allemaal? Tot slot: wat doet stichting Perspectief en wat is de relatie met het Marikenhuis?

Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen. U als gast bepaalt mede de inhoud van deze avond!

Voor wie  Voor iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel patiënten als naasten.

Waar  Theater de Molen, Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen

Aanmelding: www.theaterdemolen.nl of  bel 024-6774160

DOWNLOAD de flyer (om uit te printen)