info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

18 sept WIJKGEBOUW NOORDERLICHT WIJCHEN | HET MARIKENHUIS KOMT NAAR U TOE

Dinsdag 18 september, 19.30-21.30 uur  | Kennismaken met  het Marikenhuis in wijkgebouw het Noorderlicht in Wijchen.
Een informatiebijeenkomst georganiseerd door het Sociaal Wijkteam Wijchen (SWT) in samenwerking met het Marikenhuis.

Een op de drie Nederlanders krijgt te maken met kanker, zelf of via een naaste. Dan is er het Marikenhuis, het regionale inloophuis in Nijmegen voor iedereen die is geraakt door kanker, (ex-)patiënten en hun naasten. Ook Wijchenaren maken gebruik van deze voorziening. Maar nog niet iedereen is op de hoogte van het bestaan van het Marikenhuis.

Bekendheid, zowel bij inwoners van Wijchen als bij zorgprofessionals en bij de medewerkers van het SWT vinden wij van groot belang. Daarom organiseert het SWT Wijchen, in samenwerking met het Marikenhuis, op dinsdag 18 september een bijeenkomst waarin u kennis maakt met het Marikenhuis en alles te weten komt over deze ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Na een korte inleiding over het Marikenhuis zullen een aantal Wijchenaren, die al jaren als vrijwilliger verbonden zijn aan dit inloophuis, vertellen over hun ervaringen en over de mogelijkheden van het Marikenhuis. Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen!

De avond in wijkgebouw het Noorderlicht begint om 19.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop met koffie/thee) en zal duren tot ongeveer 21.30 uur. De avond is gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen die in dit onderwerp is geïnteresseerd. Ook zorgprofessionals (huisartsen, praktijkondersteuners, SWT-ers) worden van harte en met nadruk voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Dinsdag 18 september, 19.30-21.30 uur, wijkgebouw het Noorderlicht, Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen.

Informatiebijeenkomst ‘Kent u het Marikenhuis’ voor inwoners van Wijchen e.o.