info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

KOM OOK NAAR GLAZEN MARIKENHUIS BIJ MARIKENLOOPFESTIVAL op 27 MEI

Zondag 27 mei is er in het Park Brakkenstein de start en finish van de Marikenloop.  De Marikenloop heeft dit jaar het Marikenhuis als het goede doel van het hardloopevenement. Gedurende de gehele dag zal RN7, de regionale radiozender, in het Glazen Marikenhuis aanwezig zijn. Presentator Gerry van Campen zal op zaterdag en zondag via radio en TV live verslag doen van alle activiteiten op het festivalterrein. Kom ook naar het Glazen Marikenhuis en doneer voor het goede doel.

Laat u knippen voor het goede doel...
Kapper Theo Knoop zal aanwezig zijn om haren te knippen voor het goede doel. Knoop knipt belangeloos en de volledige opbrengst van zijn knipkunsten gaan naar het Marikenhuis. Zowel deelnemers als toeschouwers kunnen hun haar laten knippen tijdens de Marikenloop. Wie zijn of haar niet wil laten knippen, kan natuurlijk ook gaan voor een restyling van zijn of haar kapsel.

En verder ...
... verkopen vrijwilligers in het Marikenhuispaviljoen armbandjes, boeken en keramiek voor het goede doel.  Daar kunnen bezoekers ook een gesprekje aanknopen met gastvrouwen en gastheren van het Marikenhuis
... vieren we op bescheiden wijze het driejarig bestaan van het Marikenhuis
...wordt in het Glazen Marikenhuis aandacht besteed aan de vernieuwde brochure van het Marikenhuis, die vandaag 27 mei  zal worden gepresenteerd. Met dank aan de Nijmeegse ondernemers Henny van Benthem (MediaMail) en Fred Lardenoye (QV Uitgeverij). 

PS - Informatie over de Marikenloop: www.marikenloop.nl.

Het Glazen Marikenhuis is speciaal voor deze gelegenheid  ter beschikking gesteld door Giesbers Bouw in Wijchen.