info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

UITVERKOCHT: GEEN VIERDAAGSE, GEEN GLADIOLEN MEER!

UITVERKOCHT

Wie helpt het Marikenhuis van de gladiolen af? 
Dat was onze vraag aan u, en massaal gaf u gehoor aan deze oproep. Veel dank daarvoor!

Helaas zijn we nu door onze gladiolen heen! Het is dus niet meer mogelijk gladiolen te bestellen via het Marikenhuis. Degenen die besteld en betaald hebben kunnen de bossen afhalen bij het Marikenhuis op zaterdag 18 juli, tussen 11.00 en 14.00 uur. Iedere koper van gladiolen krijgt ook nog eens een waardebon van Lopers Company (Bloemerstraat) ter waarde van € 20,-- voor aankoop wandel- of loopschoenen.

Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen

___________________________________________

TOELICHTING BIJ DE ACTIE

‘Geen Vierdaagse, wel het Vierdaagsegevoel’

Onder  dit motto heeft  Marikenhuis afgelopen periode duizenden gladiolen  verkocht. Ruud van Domburg (foto): “De derde volle week van juli is in Nijmegen en omgeving onlosmakelijk verbonden met Vierdaagse én gladiolen. De Vierdaagse gaat niet door, de gladiolenverkoop voor het Vierdaagsegevoel wél. Daar zorgt het Marikenhuis voor”.

Ruud is vrijwilliger bij het Marikenhuis en samen met penningmeester Han Knol de drijvende kracht achter het initiatief. “De animo om het Marikenhuis met deze actie te steunen is groot”, zo vervolgt Ruud, “er zijn mensen die zeggen ‘doe mij maar 4 bossen voor  20,-‘“.

De gladiolen zijn gratis beschikbaar gesteld door kweker Theo Theunissen uit Heumen. De totale opbrengst van de verkoop gaat naar het Marikenhuis.