info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

27 maart | NOGMAALS GRATIS VOORSTELLING KITTY VAN MIL

Kitty van Mil | 'Ik heb nog iets op mijn lever'. EXTRA voorstelling op woensdag 27 maart a.s.  

EXTRA voorstelling in HAN Campustheater, Kapittelweg 33 in Nijmegen. Aangeboden door HAN Social Work.
Gratis voor (o.a.) gasten en vrijwilligers van het Marikenhuis!

Gasten en vrijwilligers van het Marikenhuis die de voorstelling eerder hebben gemist krijgen nog een kans op 27 maart om de indrukwekkende voorstelling van Kitty van Mil te bezoeken.

Aanmelden?  Stuur een mail naar Sandra van Mil (svanmil@caiway.nl) met vermelding: 'Solo Kitty van Mil', en met hoeveel personen u de voorstelling wilt bijwonen. .

Waar:  HAN Campustheater, Kapittelweg 33 in Nijmegen ​

TOELICHTING

Na haar succesvolle reality-cabaretvoorstelling Vals Plat is er een nieuwe voorstelling van Kitty van Mil: 'Ik heb nog iets op mijn lever', een taboedoorbrekende chemonoloog. Regie: Michaël van Buuren. Op dodnerdag 29 november was er al een voorstelling

De aanleiding is wreed en pijnlijk. In september 2016 werd duidelijk dat de borstkankerchemo-aanval van vijf jaar eerder niet dodelijk genoeg was geweest voor de kwaadwillende cellen. Eentje had het overleefd, laten we hem 'Tumor Theodoor' noemen. Radioloog Roel en oncoloog dr. Paula zagen tot hun schrik dat deze Theodoor zich fanatiek had voortgeplant. Een leger van tumorcellen keek hen venijnig aan vanuit hun nieuwe verblijf: de lever. Dr. Paula ging op zoek naar slimme en oersterke strijdkrachten, uitgerust met de nieuwste wapens. Een poging om Tumor Theodoor en zijn nakomelingen opnieuw te verslaan of in ieder geval chronisch bewusteloos te slaan.

Voor hoe lang? Geen idee. Via Joris’ Kerstboom, liters cola, Ruw Radboud wc-papier, Liesbeth List, Ramses Shaffy, het zonnige Menorca, liefde, genegenheid, Best Friends Forever (?!) en opperste verbazing neemt Kitty u mee in een razendsnelle achtbaan met de nodige humor als wapen. Durft u in te stappen? Riemen vast.

Aanmelden:   Stuur mail aan Sandra van Mil svanmil@caiway.nl  o.v.v. 'Solo Kitty van Mil' , plus het aantal personen

Meer informatie over de voorstelling vind je HIER