info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

VAARWENS VAART OOK IN CORONA-TIJD!

Is Vaarwens bij u al bekend? Met het nieuwe schip vaart stichting Vaarwerk zeven dagen per week. Is het een last minute wens? Dat kan op zeer korte termijn worden geregeld. Eén dag voor één gast met zijn/haar naasten op het mooie, geheel aangepaste schip de Vaarwens. Vertrek vanuit het mooie Monnickendam, Marken en Volendam.

Ook in Corona-tijd!
"Ondanks de corona kunnen wij met toestemming van politie, havendienst en OM gelukkig doorvaren", aldus Ulco Proost van stichting Vaarwens. "En ook in de herfst en in de winter kunnen wij lekker het water op. Mensen die te horen hebben gekregen dat ze zijn uitbehandeld maar ook onze ouderen die in deze periode vaak in eenzaamheid thuis zitten kunnen nog een dag zorgeloos genieten."

Uiteraard houdt men rekening met de RIVM-maatregelen! Het schip is voorzien van kuchschermen, er kan voldoende afstand worden gehouden en desinfectiemiddelen en mondkapjes zijn voorhanden. Ulco Proost: "Hoe fijn is het om juist in deze rare tijden nog even een dag er op uit te kunnen en te genieten met je naasten? Er mag 1 gast met 3 naasten mee per vaardag. Men is de enige gast aan boord. We ontvangen uw aanmelding graag. Vult u het formulier op onze site in?" 

Meer info? Ga naar: https://www.stichtingvaarwens.nl/