info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

MARIKENHUIS GOEDE DOEL BIJ MARIKENLOOP 2018

Mariken loop(t) voor Marikenhuis: Marikenhuis en Marikenloop met elkaar verbonden! 
Mariken van Nimwegen is niet alleen naamgeefster van de Marikenloop, de grootste hardloopwedstrijd voor vrouwen in Nederland, maar ook van ons Marikenhuis, inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker.

HULAHOOPEN IN HET MARIKENHUIS

In april en mei  is er elke woensdagmiddag een ‘Waalzinnige Hoopdance’ in het Marikenhuis. De start is op woensdagmiddag 4 april, van 13.30 tot 15.00 uur met een introductieles, daarna tot 23 mei elke woensdag hulahoop in een groep, met een afrondende slotact tijdens het Marikenloopfestival in Park Brakkenstein en tijdens het Waalzinnig festival, beiden op zondag 27 mei.

VACATURE BIJ NETWERK PALLIATIEVE ZORG ZUID GELDERLAND

Het Netwerk Palliatieve Zorg Zuid Gelderland (NPZZG) is een samenwerkingsverband van vrijwilligers, zorg- en onderwijsorganisaties in de regio Zuid Gelderland. Het doel van het netwerk is de zorg voor mensen die te horen hebben gekregen dat zij ongeneeslijk ziek zijn en hun naasten, zo goed mogelijk te organiseren.

€ 850,-- COLLECTEGELD CARNAVALSMIS

28 maart - Op zondag 11 februari was er de jaarlijkse carnavalsmis in de Petrus Canisiuskerk in de Molenstraat, met als speciale gast burgemeester Hubert Bruls. De opbrengst van de collectegelden ging zoals altijd naar een Nijmeegs goed doel, en dit jaar was dat het Marikenhuis.

FOTO'S NL.DOET IN HET MARIKENHUIS

Afgelopen vrijdag was het weer zover. In het kader van NLdoet werden door ongeveer 9.500 klussen in het hele land weer bergen (vrijwilligers)werk verzet. Ook in en om het Marikenhuis doet mee. Bijna 20 klussers van de RABO-bank en een aantal andere vrijwilligers hadden zich aangemeld om het Marikenhuis eens stevig onder handen te nemen, zodat we onze gasten ook in 2018 in een mooi en fris opgeruimd huis kunnen ontvangen.