info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

6 sept - BOEKPRESENTATIE ‘IK DE KANKER, JIJ DE ANGST'

Zondag 6 september, 15.00-16.30 uur, Marikenhuis | Presentatie van het boek 'Ik de kanker, jij de angst', auteur Gina Beijen-Voordouw 

‘Ik de kanker, jij de angst’ is het verhaal van een moeder met borstkanker en haar zoon met autisme. Een verhaal vol herkenning voor jongeren met autisme, van wie een van de ouders met kanker of een andere levensbedreigende ziekte te maken krijgt.

Gina: “Het boekje is acht jaar geleden ontstaan toen er  dubbelzijdige borstkanker bij mij werd geconstateerd en ik op zoek ging naar documentatie die mij zou kunnen helpen in het begeleiden en ondersteunen van mijn zoon die autisme heeft. Maar die was er helemaal niet. Ook mijn huisarts en het dr. Leo Kannerhuis, centrum voor autisme, konden mij niet helpen. Dat heeft mij doen besluiten om zelf een boekje te schrijven, samen met mijn zoon.”

Het is een boekje geworden waarin zowel ouder als kind een stukje herkenning en steun kunnen vinden. Gina Beijen is vrijwilliger bij het Marikenhuis, waar ze kookworkshops geeft en een spreekuur verzorgt over Kanker en Leefstijl. De boekpresentatie is op zondag 6 september a.s. in het Marikenhuis, van 15.00 uur tot 16.30 uur  Gaarne vooraf aanmelden (info@ginabeijen.nl)

Het boek ‘Ik de kanker, jij de angst (€ 7,50) kan worden besteld via www.ginabeijen.nl of per mail info@ginabeijen.nl. Uiteraard is het boek ook verkrijgbaar bij de boekpresentatie op 6 september in het Marikenhuis