info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

29 september | Prikkelarm concert op Maat | Yuqi Ham

Zondag 29 september 15.00-16.30 u - Concert Op Maat - pianoconcert door Yuqi Han | De Goede Herderkerk Fanfarestraat 57 Nijmegen |  

Het concert van 29 september is bedoeld voor liefhebbers van klassieke muziek. De 24-jarige Yuqi Han zal speciaal voor deze middag een mooi programma samenstellen. Nog niet alle stukken staan vast, maar in ieder geval wordt er muziek gespeeld van Chopin, Debussy en Szymanowski.  

Toelichting
De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO  organiseren in 2019 een serie concerten met weinig omgevingsprikkels onder de naam Concerten OpMaat. Muziek speelt een zeer belangrijke rol in het leven. Muziek geeft troost, maakt blij en geeft je de mogelijkheid even te ontsnappen aan de alledaagse werkelijkheid. Het concept Concert OpMaat is een nieuw en uniek concept, dat door deze drie partijen is ontwikkeld en voor het eerst wordt gepresenteerd aan het publiek.

Concerten op maat zijn toegankelijke en publieksvriendelijke concerten voor iedereen, voor jong en oud, iedereen die minder mobiel en/of geïsoleerd is door fysieke en/of mentale beperkingen. De concerten hebben een gevarieerd aanbod van singer-songwriters, pop, klassiek en wereldmuziek en hebben één ding gemeen: de kwaliteit is hoog! Bij concerten op maat zijn er minder omgevingsprikkels (minder bezoekers, minder versterkt geluid, geen lichteffecten, voldoende zitplekken, kortere duur van het concert met een pauze). 
Alle concerten worden overdag gegeven. 

Kosten
De prijs per ticket bedraagt € 6,24 (incl. reserveringskosten). Ze zijn verkrijgbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/pianoconcert-door-yuqi-han, of direct aan de zaal voor € 7,00 per ticket.

Over Yuqi Han
Zij  werd geboren in China. Ze studeerde cum laude af aan het Utrechts conservatorium, bij pianist Martijn van den Hoek en is nu lid van het Florestan Ensemble, een internationaal pianokwintet.

Zondag 29 september 2019, 15.00-16.30 uur (zaal open14.30 uur), Goede Herderkerk Neerbosch-Oost, Fanfarestraat 57, 6544 NS Nijmegen (gratis parkeren)

 Meer informatie:

Waalboog, Christine Willems 06-42480752
Besiendershuis, Corrie Kuijs 06-12215505