info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

26 september | PROBLEMEN BIJ DAGELIJKSE ACTIVITEITEN? ERGOTHERAPIE KAN HELPEN

Hebt u last van klachten als pijn, vermoeidheid, conditieverlies, bewegingsbeperkingen, emoties en geheugenverlies. Ergotherapie helpt om de kwaliteit van leven te verbeteren.
Donderdag 26 september, 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) |  Marikenhuis | GRATIS

Ergotherapeut Lidwien Arts vertelt over de inhoud en mogelijkheden van Ergotherapie bij kanker.  Veel mensen met kanker ervaren problemen met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, vaak als gevolg van de behandeling. Pijn, vermoeidheid, conditieverlies, bewegingsbeperkingen, emoties en geheugenverlies hebben een grote impact op het dagelijks leven. Het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten zoals de zorg voor het gezin, werk, huishouden en hobby’s kunnen hierdoor moeilijk worden.

Wat is mogelijk?
In alle fases van deze ziekte kan ergotherapie helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren, zowel voor uzelf als voor uw naasten. In bepaalde situaties zijn concrete oplossingen mogelijk, op andere momenten zal ergotherapie vooral gericht zijn op het bereiken van zoveel mogelijk comfort en kwaliteit van leven. Natuurlijk is er voldoende ruimte om uw eigen vragen te stellen. Ook zal er uitgelegd worden hoe je bij een ergotherapeut kont en hoe het zit met de vergoedingen.

Voor wie? De (gratis) bijeenkomst is voor iedereen die is geraakt door kanker, patiënten én hun naasten.

AanmeldenKLIK HIER om u aan te melden voor de (gratis) bijeenkomst op 26 september