info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

13 juni | HUIDKANKER: FEITEN EN FABELS GAAT NIET DOOR

De eerder aangekondigde themabijeenkomst op donderdag 13 juni  gaat wegens omstandigheden niet door. 

Er wordt gezocht naar een nieuwe datum na de zomer. Houdt u onze website, social media  en de regionale media in de gaten. 

KLIK HIER   als u een melding wilt ontvangen over de nieuwe datum voor deze bijeenkomst.

-----------------------------------------------------------------------
Rebecca Berry en Bert van Bergen vertellen ons alles over huidkanker, hoe voorkomen we het en welke behandelingen zijn er. 

De zon speelt een hoofdrol bij het ontstaan van huidkanker. Sinds de zestiger jaren zijn mensen met een lichte huid massaal gaan zonnen. En we weten allemaal dat we ons moeten insmeren met zonnebrandcrème. Toch is er de laatste decennia  een enorme toename van huidkanker te zien Hoe komt dat? Welke vormen van huidkanker zijn er eigenlijk? Wat zijn de symptomen? Zijn alle vormen van huidkanker even gevaarlijk? En vooral: hoe kunnen we voorkomen dat we het krijgen. En wat zijn de behandelmogelijkheden als je toch getroffen bent door huidkanker? Een bijeenkomst over feiten en fabels bij huidkanker.  

Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen.

Over de inleiders: Bert van Bergen, dermatoloog en Rebecca Berry, verpleegkundig specialist oncologie, zijn beiden verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen.

Voor wie: Patiënten, naasten en iedereen die in dit onderwerp is geïnteresseerd.

  Aanmelden: KLIK HIER   als u op de hoogte wilt worden gehouden over de nieuwe datum voor deze bijeenkomst.