info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

MARIKENHUIS 's MIDDAGS GEOPEND

Kanker heb je niet alleen, kanker draag je samen...

Sinds medio juli is het Marikenhuis, inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker, weer open voor spontane inloop. Van maandag t/m donderdag, tussen 13.00 en 16.00, uur bent u welkom voor een gesprek met een van onze gastvrouwen of gastheren. Zij bieden u een luisterend oor, geven informatie of laten u gewoon weer wennen aan 'in het Marikenhuis zijn'. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Vanaf 1 september hopen wij ook in de ochtenduren onze deuren te kunnen openen. 

EEN HELE DAG VAREN MET DE VAARWENS

Is Vaarwens bij u al bekend? Met het nieuwe schip vaart stichting Vaarwerk zeven dagen per week. Is het een last minute wens? Dat kan op zeer korte termijn worden geregeld. Eén dag voor één gast met zijn/haar naasten op het mooie, geheel aangepaste schip de Vaarwens. Vertrek vanuit het mooie Monnickendam, Marken en Volendam.  

SPECIALE LUSTRUMNIEUWSBRIEF

JUBILEUMJAAR MARIKENHUIS
Het Marikenhuis bestaat vijf jaar en we moeten dat zonder feest of ander extra activiteiten aan ons voorbij laten gaan. Maar... als de omstandigheden het toelaten gaan we dat in september goedmaken. De start van de festiviteiten is op zondagmiddag 20 september met de opening van de jubileumexpositie met werken van onze eigen vrijwilligers. Op 22, 23 en 24 september zijn er speciale activiteiten voor onze gasten, en op 25 september is er  's middags een  Invitational  Conference en 's avonds een jubileumfeest voor vrijwilligers! Maar helemaal ongemerkt willen we het ook niet aan jullie voorbij laten gaan.

GRATIS MINDFULNESSTRAINING BIJ RADBOUDUMC

Voor mensen die kanker hebben (gehad)
Vanuit het Radboudumc Centrum voor Mindfulness worden vanwege de coronamaatregelen de trainingen online aangeboden, zo ook de training voor mensen die kanker hebben (gehad). Naast een mogelijk eigen risico (zorgverzekering) zijn er geen kosten verbonden aan deelname. De eerste trainingsdag is 3 juni a.s., met in totaal 9 bijeenkomsten (tot 22 juli). Ook in augustus/september is er een mogelijkheid om mee te doen aan deze training.