info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

2 feb | START LOTGENOTENCONTACT BORSTKANKER

Meldt u aan! 
Bij borstkanker word je geconfronteerd met specifieke vragen betreffende je vrouw zijn. Het is fijn om die te kunnen delen met vrouwen die voor dezelfde keuzes en dilemma’s staan of dit al hebben doorgemaakt. Het delen van deze ervaringen, het krijgen van steun, erkenning en acceptatie zijn de sleutelwoorden in de lotgenotengroep. Dit biedt veiligheid en de mogelijkheid om in alle rust de juiste beslissingen te nemen en stappen te zetten om weer verder te kunnen gaan.

MUNTWEG TIJDELIJK AFGESLOTEN

Als u het Marikenhuis bezoekt voor bijv. lotgenotencontact moet u rekening houden met het feit dat een deel van de Muntweg tijdelijk is afgesloten. Deze situatie duurt tot begin april en het gaat om het deel tussen de Muntmeesterlaan en de Leo-XIII straat.

20 jan | CREATIEVE WINTERWORKSHOP

Woensdag 20 januari  |  10.00 - 12.00 uur  |  Eigen bijdrage € 2,50

Elkaar creatief ontmoeten met als thema 'Winter'. De winter leert ons hoe we meer naar binnen kunnen keren om zo onze innerlijke kracht te vinden. Waar inspireert de winter ons toe?  Deze bijeenkomst gaat vooralsnog door, maximaal 6 personen. 

LENI HARTVELD OVERLEDEN

Op woensdag 30 december 2020 overleed Leni Hartveld. Zij werd slechts 64 jaar oud. Leni was sinds 2018 vrijwilliger bij het Marikenhuis. 

Als juf op de basisschool werd Leni altijd gewaardeerd om haar creativiteit, hartelijkheid en betrokkenheid bij alles wat ze deed. Dat waren ook de kwaliteiten die ze heeft ingezet bij het Marikenhuis. Ze was actief in de creagroep en in de KidsPowergroep, die dit jaar een voortvarende doorstart gaat maken. Leni had nog zoveel plannen: veel wandelen in de natuur, fotograferen, genieten van contacten met anderen en actief zijn in het Marikenhuis. De ongeneeslijke ziekte die in oktober 2020 weer in alle hevigheid de kop opstak voorkwam dat Leni al die mooie plannen nog kan uitvoeren.  

Wij wensen haar familie en haar vrienden alle sterkte bij het verlies van een zo aimabel en creatief mens.