info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

22-27 augustus | MARIKENWEEK IN HUIS NIJMEEGSE GESCHIEDENIS

Dinsdag 22 t/m zondag 27 augustus, 13.00-16.00 uur. Marikenweek in Huis van de Nijmeegse Geschiedenis (Mariënborgkapel) 
Voor de tweede maal organiseert Stichting Poëtisch een Marikenweek in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis (Mariënburgkapel) met muziek, fotografie, dans, dichters, lezing en fotografie.

2 sept | MARIKENHUIS GOEDE DOEL BIJ RAPIDITAS

LADIES OPEN | Op zaterdag 2 september vindt het Rapiditas Ladies Open (tennis) toernooi plaats. Dat is meer dan alleen een toernooi! Ook dit jaar richt het toernooi zich naast de dames dubbels niet alleen op het sportieve aspect, maar ook op het welzijn en welbevinden van mensen die geraakt zijn door kanker! De opbrengsten van het toernooi worden namelijk geschonken aan het Marikenhuis!

Vrijdag 22 sept | CONGRES KANKER & WERK

Op vrijdag 22 september (8.30-17.00 u) organiseert de HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid een congres over zingeving,kanker en werk. Het congres vind plaats in het Albertinumklooster aan de Heyendaalseweg in Nijmegen. 

OOK SIJFA CRUISES STEUNT MARIKENHUIS


Meer dan 1100 euro voor Marikenhuis. 

SijFa cruises draagt het Marikenhuis al jaren een warm hart toe. Elk jaar organiseert SijFa-directeur  Marijke Sijbrands samen met de Vrienden van Marikenhuis een Dank-je-wel avond voor alle vrijwilligers en helpers van het Marikenhuis op de prachtige cruiseboot Rigoletto.

1000 EURO BIJ AVANTI - INSIDERS OPEN TOERNOOI

Dit jaar was het Marikenhuis hét goede doel bij  het Avanti'55-Insiders Open Tennistoernooi, dat werd gehouden in de Vierdaagseweek. Er waren diverse acties en in die week werd een speciaal biertje gedronken, het Marikenbier. Hierbij ging een deel van de opbrengst naar het Marikenhuis. Hoogtepunt van de acties was een loterij met als hoofdprijs een vierdaagse Kerstcruise voor 2 personen, beschikbaar gesteld door SijFa cruises!