info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

FOTO'S NL.DOET IN HET MARIKENHUIS

Afgelopen vrijdag was het weer zover. In het kader van NLdoet werden door ongeveer 9.500 klussen in het hele land weer bergen (vrijwilligers)werk verzet. Ook in en om het Marikenhuis doet mee. Bijna 20 klussers van de RABO-bank en een aantal andere vrijwilligers hadden zich aangemeld om het Marikenhuis eens stevig onder handen te nemen, zodat we onze gasten ook in 2018 in een mooi en fris opgeruimd huis kunnen ontvangen. 

MARIKENHUIS GOEDE DOEL BIJ MARIKENLOOP 2018

Mariken loop(t) voor Marikenhuis: Marikenhuis en Marikenloop met elkaar verbonden! 
Mariken van Nimwegen is niet alleen naamgeefster van de Marikenloop, de grootste hardloopwedstrijd voor vrouwen in Nederland, maar ook van ons Marikenhuis, inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker.

25 januari |GEANIMEERDE TYS, Tell Your Story!

Marcel Rözer en Judith Schröder zijn TYS, TELL YOUR STORY. Zij ontwikkelden een concept, een recept waarmee iedereen zijn eigen boek kan schrijven. Voor zichzelf of voor hun naasten. Zo laagdrempelig mogelijk. En met professionele schrijfhulp.

HDI IN HET MARIKENHUIS

Met ingang van januari 2018 is het HDI, Helen Dowling Instituut,  in het Marikenhuis aanwezig op maandag (ochtend en middag), dinsdag (middag) en vrijdag (ochtend en middag). Cliënten komen dan op afspraak.