info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

STEUN ONZE VIERDAAGSEHELDEN!

Op dinsdag 16 juli gaat voor de 103e keer de Nijmeegse Vierdaagse van start! Ook Helene Koesen, Frits Jansen en Thijs Volkers lopen mee. Zij doen mee  met de Vierdaagse Sponsorloop en steunen daarmee het Marikenhuis. Als u het Marikenhuis wilt steunen, doneer dan aan een van deze lopers. Hoe? Ga naar https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars en vul in Marikenhuis bij <Zoek op wandelaar of goed doel>. Dan krijgt u iedereen in beeld die voor het Marikenhuis loopt. 

KAPPER THEO KNIPT WEER VOOR HET MARIKENHUIS

VIERDAAGSEKAPPER
Dit jaar knippen kapper Theo Knoop en zijn team tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen voor een goed doel. De opbrengst van het knippen komt, net zoals vorig jaar bij de Marikenloop, ten goede aan het Marikenhuis. Theo en zijn collega's zijn de hele week te vinden aan de Waalkade op de Smaakmarkt. Dus wil je er tijdens de vierdaagsefeesten een beetje knap bijlopen, laat je dan knippen door het team van kapper Theo!

THEATERTOUR 'IN GESPREK MET DOLF'

Fafany Koopmans en Elise Slangenberg zijn twee vriendinnen.  Ze waren 12 toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de middelbare school in Groningen. Ze werden al snel een onafscheidelijk duo, op school én in het nachtleven van Groningen. Twee pubermeiden die hun weg probeerden te vinden in de liefde én het leven. 

1429 EURO VOOR MARIKENHUIS BIJ RABOBANK CLUBACTIE!

In het kader van de Rabobank clubkasactie konden leden van de Rabobank in mei jl. stemmen op een stichting of vereniging naar keuze. Voor deze actie stelde de Rabobank Rijk van Nijmegen een deel van haar winst beschikbaar. Elke stem leverde op die manier bijna € 8,-- euro op. Elk lid had vijf stemmen te verdelen, maximaal twee per vereniging of stichting. Het Marikenhuis had een samenwerkingsverband met NGA (Next Generation Athletics) en met Stichting Perspectief in Beuningen. Het advies aan hun leden was: geef je reststemmen aan het Marikenhuis. Ons advies aan onze gasten en vrijwilligers: geef je reststem aan NGA en Stg Perspectief in Beuningen! 
Het Marikenhuis ontving op deze manier ruim 180 stemmen, goed voor 1429 euro.

4 juli | NOG EEN PLAATSJE VRIJ OP DE BOOT

Stichting Vaarwens
Met dit mooie weer op het water, hoe heerlijk is dat. U weet het, al meer dan 12 jaar vaart stichting Vaarwens met mensen in hun laatste levensfase. Een dag voor een zieke met zijn/haar naasten. Heel persoonlijk, heel privé en heel ontspannen en gezellig. Deze vaardag wordt gratis aangeboden door Stichting Vaarwens!

VAREN MET KONINKLIJK JACHT PIET HEIN

23, 24, 25 en 28 juni - Gratis vaartochten voor patiënten en een naaste

Stichting VaarKracht organiseert en faciliteert vaartochten voor mensen die leven met kanker. Er zijn eind juni (23, 24, 25 en 28 juni) nog plaatsen beschikbaar voor de vaartochten met het Koninklijk jacht Piet Hein
Deze vaartochten worden aangeboden aan patiënten en hun naasten.De vaartocht is kosteloos, incl. hapjes en drankjes.
Voor een overzicht van alle vaartochten: zie hier
Aanmelden voor een vaartocht doet u hier.