info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

11 mei | WORKSHOP VOEDING EN KANKER

Op Dinsdag  11 mei  van 19.30 - 21.00 uur verzorgen diëtisten en leefstijlcoaches van ProFitt een workshop rond het thema 'Voeding bij kanker'.

Wat kan voeding voor u betekenen vóór, tijdens of na de behandeling van kanker. Hierbij staat kwaliteit van leven voorop.

19 mei | START LOTGENOTENGROEP VOOR NABESTAANDEN

Op woensdag 19 mei start een lotgenotengroep voor NABESTAANDEN in het Marikenhuis rond het thema: "Het omgaan met verlies en rouw". 

Ontmoet lotgenoten in dezelfde positie als jij. Zes bijeenkomsten waarin mensen hun eigen verhaal willen delen over het verlies van hun partner vanwege kanker.

Als je partner overlijdt wordt je leven vaak ingrijpend anders. Vaak helpt het voor de verwerking, als je je gevoelens, gedachten en herinneringen met andere lotgenoten kunt delen.

6 april | START NIEUWE LOTGENOTENGROEP

Op dinsdagmiddag  6 april start een nieuwe lotgenotencontactgroep. U kunt zich hiervoor aanmelden.
Ontmoet lotgenoten die in aanraking zijn (geweest) met kanker om met elkaar uit te wisselen wat je bezighoudt.

LOTGENOTENCONTACT VOOR NAASTEN

Vanaf donderdag  1 april van 10.30 -12.00 uur:  een serie contactbijeenkomsten voor naasten, met als thema: "Hoe bewaar ik mijn balans". 

Ontmoet lotgenoten in dezelfde positie als jij. In principe vier bijeenkomsten met een mogelijke uitloop. Tijdens deze bijeenkomsten delen mensen hun eigen verhaal over de ziekte van hun naaste en de problemen die ze daarbij ervaren. Ernstige ziekte van je naaste doet ook wat met jezelf! Meld u aan.