info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

PROTOCOL BIJ BEZOEK AAN MARIKENHUIS

Met ingang van maandag 1 november is het Marikenhuis alleen nog in de middag geopend voor vrije inloop, van 13.00 tot 16.00 uur. Deze maatregel geldt in ieder geval  tot 1 januari 2022. Daarna hopen wij ook weer 's ochtends voor u klaar te staan! 

TUIN IS WINTERKLAAR

Vrijdag 26-11  Het is bijna winter, de tuin heeft onderhoud nodig om de winter goed door te komen. Dus is er vandaag door een aantal van onze vrijwilligers uitgebreid geklust in de tuin. Onder leiding van tuinvrouw Annette is het onkruid gewied, zijn de paden geëffend, de struiken gesnoeid, de dorre boomtakken afgezaagd en de herfstbladeren opgeruimd, zelfs op het dak van het Marikenhuis. Kortom, de Marikenhuistuin is winterklaar.

November 2021 | NIEUWE GROEP VRIJWILLIGERS

Onlangs kreeg het Marikenhuis er weer een aantal getrainde vrijwilligers bij. Zij volgden met succes een meerdaagse training, die werd afgesloten met een certificaatuitreiking door stichtingsvoorzitter Yvon ten Brummelhuis. De training werd verzorgd door  Ellen Geschiere en Kathi Künnen. Ook aanstaand voorzitter Mieke Albers nam deel aan de training. Zijn volgde per 10 november Yvon ten Brummelhuis op als voorzitter van het Marikenhuis.

AFTREDEND VOORZITTER YVON ten BRUMMELHUIS KRIJGT LINTJE

Bij de jubileumconferentie over verleden, heden en toekomst van het Marikenhuis in cultuurhuis de Lindenberg ontving  'onze'  Yvon gisteravond een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Hubert Bruls. Yvon nam gisteravond afscheid als voorzitter van het Marikenhuis en is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  

CREATIEVE ONTMOETING MET LOTGENOTEN

In principe op woensdag, tenzij anders vermeld  |  Iedere 14 dagen  |  13.30 - 15.30 uur  |  Vaste groep  |  Eigen bijdrage € 2,50  |  Meld u aan voor een nieuwe groep. 

Ontmoet lotgenoten die in aanraking zijn (geweest) met kanker om met elkaar creatief bezig te zijn in een ontspannen sfeer.