info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

ACTUEEL

3 juni | INFORMATIEBIJEENKOMST OVER PROSTAATKANKER

Op maandag 19.30 uur in het Marikenhuis, inloop vanaf 19.00 uur. Gratis. 

Thema: Nieuwste ontwikkelingen bij de behandeling van (uitgezaaide) prostaatkanker. 
Inleiders zijn uroloog dr. Rik Somford en verpleegkundig specialist Joost de Baaij. Beiden zijn verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). 

13 juni | HUIDKANKER: FEITEN EN FABELS

Themabijeenkomst op donderdag 13 juni van 19.30 - 21.30 uur in het Marikenhuis, inloop vanaf 19.00 uur. Gratis.  

Rebecca Berry en Bert van Bergen vertellen ons alles over huidkanker, hoe voorkomen we het en welke behandelingen zijn er. 

BOEKRECENSIE

 Routeplanner door de jungle van kanker. 
Met enige regelmaat worden recent verschenen boeken uit de bibliotheek van het Marikenhuis besproken door Roos-Marie Tummers. Deze keer is haar keuze gevallen op een boek van Evelien van der Werff,  Routeplanner door de jungle van kanker.

22 mei | VAREN OP DE OOSTERSCHELDE.

Varen op de Oosterschelde.
M
eld u aan voor gratis vaartocht op 22 mei

VaarKracht organiseert en faciliteert vaartochten voor mensen die leven met kanker.  
Op 22 mei a.s. organiseren rederij Salamander en VaarKracht een tocht op de Oosterschelde. Er wordt langs een aantal droogvallende zandplaten gevaren, waarop naar verwachting zeehonden liggen. We varen mee op motorboot de Eendracht. 
De uitnodiging is voor de patiënt met een naaste. Dus per aanmelding twee volwassenen; kinderen vanaf 8 jaar zijn (gelimiteerd) welkom. De vaartocht is kosteloos, incl. hapjes en drankjes.

Bent u geïnteresseerd in deze  vaartocht?
>> LEES VERDER voor meer informatie en aanmelding 

KLANT BIJ DE RABOBANK?

Bent u lid van de Rabobank? En heeft u de stemkaart van Rabobank– Rijk van Nijmegen vandaag ontvangen? Steun ons dan! Elke stem is geld waard …

OPENINGSTIJDEN | ADRES | TELEFOON

Het Marikenhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker. Wij zijn geopend op maandag van 13.00 - 16.00 uur en op dinsdag t/m donderdag van 9.30 - 16.00 uur. Loop gerust eens binnen voor een kop koffie of thee, een luisterend oor of gewoon om u te laten informeren over ons inloophuis.
PS - Maandag 22 april (tweede paasdag) is het Marikenhuis gesloten.