info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

VOETREFLEXZONEMASSAGE

Woensdag  11 maart  |  13.30 - 15.45 uur  |  Marikenhuis  |  Eigen bijdrage € 2,50  |  Op afspraak 

Voetreflexzonemassage geeft een weldadige ontspanning en ondersteunt een eventueel behandelingsproces. 

Deze massages zijn niet bedoeld om ziekten te genezen, wel brengt het evenwicht tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen rust en actie. 

Wat is het  De basis van voetreflex is dat door het masseren van reflexpunten onder de voeten allerlei organen en lichaamsdelen geactiveerd kunnen worden.

Door  Gonny Delahaije

Gonny Delahaije: “Wat ik bij de kennismaking met voetreflex wil bereiken is allereerst een weldadige ontspanning. Het ontstressen is belangrijk voor geest en lichaam, na alle emotionele en fysieke aanslagen die u achter de rug heeft. Daarnaast richt ik mij op het reinigen van uw lichaam door afvalstoffen versneld te verwijderen, zeker als u zware chemokuren of bestralingen gehad heeft. Voetreflex werkt goed om u energieker te voelen en het verbetert de doorbloeding. Mijn insteek is het geven van liefdevolle aandacht en een verwenmoment!" 

Voor wie  Iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel patiënten als naasten.

Aanmelden  U stuurteen mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl met vermelding van uw naam en de activiteit waarvoor u zich aanmeldt ('Voetreflexzonemassage'), plus de datum van uw voorkeur. U kunt zich ook aanmelden via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.