info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

TYS - TELL YOUR STORY

Donderdag 25 januari 2017, 19.30-21.15 uur  - Inloop vanaf 19.00 uur. Tell your story | Talkshow en workshop met als thema: het boek van je leven is nog lang niet af....   | Eigen bijdrage € 2,50

  Rechtstreeks naar de aanmeldpagina: klik hier

Marcel Rözer en Judith Schröder zijn TYS, TELL YOUR STORY. Zij ontwikkelden een concept, een recept waarmee iedereen zijn eigen boek kan schrijven. Voor zichzelf of voor hun naasten. Zo laagdrempelig mogelijk. En met professionele schrijfhulp. In de intieme setting van een kleine talkshow zullen zij op donderdag 25 januari proberen uit te leggen wat ze bedoelen met de zin ‘Iedereen is een boek waard’. Zij hebben aan den lijve ervaren wat het betekent om gevoelens en kleine en grote levensgebeurtenissen woorden te geven. Om ze, de uitdrukking zegt het al, ‘van je af te schrijven’. Deze avond zullen juriste Schröder en journalist/schrijver Rözer vertellen over hun ervaringen en nadere uitleg geven over hun initiatief. De missie van TYS: iedereen is een boek waard! 

Tipje van de sluier
TYS heeft een aantal scriptvragen ontwikkeld. Als je die uitwerkt, dan heb je een boek(je) in wording. De vragen zijn maar een hulpmiddel, als een 'recept' om tot een boek te komen. Er is ook een document met algemene schrijftips. En we posten af en toe filmpjes om verdere inspiratie op te doen. Vanzelfsprekend behandelen we jouw verhaal vertrouwelijk. Het is privé-materiaal en zal nooit op welke manier dan ook naar buiten komen. En: wij zijn beschikbaar voor hulp als je vastloopt.

Meer weten over de bijeenkomst en de initiatiefnemers? DOWNLOAD de FLYER om uit te printen en/of op te hangen op plekken die van toepassing zijn. .

Heb je interesse? Kom dan naar de informatiebijeenkomst, met korte workshop, op donderdag 25 januari.

Aanmelden: KLIK HIER - Aanmelden kan ook via een aanmeldformulier in het Marikenhuis.

Vragen?  Judith Schröder – judith@raith.nl en Marcel Rözer – m.rozer@chello.nl