info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

SPREEKUUR MARGA THIJSSEN, PSYCHOLOOG

Maandag  8 juni |  14.00 - 15.00 uur  |  Marikenhuis  |  Eerstelijns psycholoog  |  Inloopspreekuur 

Hebt u kanker en klachten zoals vermoeidheid, stress, angst of sombere gevoelens? In veel gevallen is er vermindering van deze klachten mogelijk. Wilt u weten of én hoe een psycholoog u hierbij zou kunnen helpen?

Om de twee weken is er op maandag, van 13.30 tot 15.00 uur, in het Marikenhuis een open spreekuur van Marga Thijssen, GZ-psycholoog met een eigen Eerstelijns Psychologiepraktijk in Malden. Zij vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor professionele psychologische zorg bij kanker. 

Marga is  gespecialiseerd in de begeleiding van kankerpatiënten in zowel de curatieve als palliatieve fase. Zij is geschoold op het gebied van de begeleiding van (ex) kankerpatiënten én hun naasten en voldoet aan de kwaliteitseisen die zijn opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Psychosociale Oncologie.

Voor wie  Het spreekuur is voor iedereen die is ‘geraakt door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden  Deelname aan het inloopspreekuur op maandagmiddag is kosteloos. Svp vooraf melden via met vermelding 'Spreekuur Marga Thijssen' en datum en tijd. U kunt het inloopspreekuur zonder verwijsbrief bezoeken.

_____________